perje
Član
Otvaram ovu temu da raspravimo koliko dugo tovite koju pasminu svinje. Znači od dana prašenja do dana klanja koliko prođe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kikinda je napisao(la):ja ih hranim sa IBEKA PANTOM, Mada sam cuo da je LIKRA bolja. Da li ima neko nekakvog iskustva sto se tice LIKRE?
jel tovis sa megmiksomKaralic je napisao(la):Kod mene ima samo 100%, Narcis Popovic, i hrana produkt.. Pitanje je sta da uzmem za prasice?
Ili , sam da pravim...
level3 je napisao(la):To ti je slicno i sa IBEKA PANTOM, samo ovde imas vise mogucnosti. Ako kreces uzmi PANTO MS PROFI. Konverzija nebi trebalo da ti prelazi 2.9kikinda je napisao(la):ja ih hranim sa IBEKA PANTOM, Mada sam cuo da je LIKRA bolja. Da li ima neko nekakvog iskustva sto se tice LIKRE?
Kako si ti zadovoljan sa Ibeka Pantom? Ja radim samo tov od 25 do 100-110 kg sa Sanom i razmisljam da ubacim Panto. Moje iskustvo je 25 do 110 kg 120 dana otprilike