torpedo

Pajkoo

Novajlija
Učlanjen(a)
30 Jul 2016
Poruka
4
Pozdrav
Ja sam Pajovic Branko iz okoline Cacka.
Poceo bih da se bavim uzgajanjem maline na veliko(vec imam manju povrsinu-10tak ari),i tome bih pridodao jos i ovcarstvo posto u mom selu velike povrsine livada ostaju bez radne snage...O malinam znam dosta,o ovcarstvu malo manje,ali nisam neupucen.
Razlog,ipak,sto sam se registrovao na ovim forumu je kupovina traktora(saveti oko toga)i da prikupim jos znanja oko maline i ovaca...

- - - - - - - - - -

Razlog zasto tema nosi naslov Torpedo je sto sam zainteresovan da kupim Torpedo traktor(konkretno 6202)pa me interesuje sve sto mogu da saznam o njina,rezervnim delovima...
Traktor bih koristio za oranje,frezerisanje,vucu stajnjaka,cisterne sa vodom...Ali i za obavljanje ostalih poslova koje je u mogucnosti da obavi.Narocito me interesuje kakav je sa cekrkom,tj.kakvo mu je izlazno vratilo...Uglavnom su svi forumi posveceni vecim traktorima(75 i 90)pa sam otvaranjem ove teme hteo da se prebacim na malo manje traktore i njihove mogucnosti,mane...

Pozdrav Branko i dobro došao na poljoinfo forum, što se tiče traktora to vidi u delu gde se o njima piše. Torpedo je popularan pa ima dosta o njemu.

Nazad
Vrh