Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A mogao bi i neku sliku tebe pored ove tvoje mehanizacije.......North ARMY je napisao(la):ajde daj slike tvoje mehanizacije.
Neznam bas tacno sta jos spada u tu SVU mehanizaciju , a i nekako ti svaka slika ima drugaciju pozadinu......hmTiesto je napisao(la):evo i slike moje mehanizacije,
imam jos 3 pluga 2 setvospremaca,2 manje prikolice,prskalicu spartac,rasturac,kao i svu potrebnu mehanizaciju
Malo je providno ! Dva traktora u dva razlicita dvorista , a i kod ove prikolice je sumnjivo . Mozda je tvoj samo ovaj stari zeleni traktor, a za ostalo ko zna cije si masine slikao!IMT-550 je napisao(la):A mogao bi i neku sliku tebe pored ove tvoje mehanizacije.......North ARMY je napisao(la):ajde daj slike tvoje mehanizacije.
Neznam bas tacno sta jos spada u tu SVU mehanizaciju , a i nekako ti svaka slika ima drugaciju pozadinu......hmTiesto je napisao(la):evo i slike moje mehanizacije,
imam jos 3 pluga 2 setvospremaca,2 manje prikolice,prskalicu spartac,rasturac,kao i svu potrebnu mehanizaciju