Tiesto

Tiesto

Novajlija
Učlanjen(a)
1 Jul 2010
Poruka
21
Zovem se Andrej,bavim se ratarstvom,na 40ha uzgajam kukuruz soju psenicu i repu,a.Za poljoinfo sam saznao trazeći po netu informacije iz oblasti poljoprivrede i nadam se da ću ovde mnogo toga saznati i nauciti i dobro se slagati sa vama :)

evo i slike moje mehanizacije,
Zetor 7745 93g 77ks.

wvsayu.jpg

TD 4806 87g 48ks.

2ztgkcg.jpg

prikolica Zmaj 489 91g

2cfv0bo.jpg

Kombajn Zmaj 142 RM (MB motor 135ks) 85g

2v1nq5u.jpg

imam jos 3 pluga 2 setvospremaca,2 manje prikolice,prskalicu spartac,rasturac,kao i svu potrebnu mehanizaciju :ppozdrav:

North ARMY je napisao(la):
ajde daj slike tvoje mehanizacije. :cao:
A mogao bi i neku sliku tebe pored ove tvoje mehanizacije....... :cao:
Tiesto je napisao(la):

imam jos 3 pluga 2 setvospremaca,2 manje prikolice,prskalicu spartac,rasturac,kao i svu potrebnu mehanizaciju :ppozdrav:
Neznam bas tacno sta jos spada u tu SVU mehanizaciju , a i nekako ti svaka slika ima drugaciju pozadinu......hm :sta: :haha: :haha: :haha: :bravo:

IMT-550 je napisao(la):
North ARMY je napisao(la):
ajde daj slike tvoje mehanizacije. :cao:
A mogao bi i neku sliku tebe pored ove tvoje mehanizacije....... :cao:
Tiesto je napisao(la):

Neznam bas tacno sta jos spada u tu SVU mehanizaciju , a i nekako ti svaka slika ima drugaciju pozadinu......hm :sta: :haha: :haha: :haha: :bravo:
Malo je providno ! Dva traktora u dva razlicita dvorista , a i kod ove prikolice je sumnjivo . Mozda je tvoj samo ovaj stari zeleni traktor, a za ostalo ko zna cije si masine slikao!

a na slici od prikolice se vidi cisterna dvoosovinka koja nije spomenuta :cao:

Na traktorima nema tablica tesko ce to proci u B Petrovcu da nije registrovano ::namigivanje::

Nazad
Vrh