imam agregat za struju koji na sebi ima nekakvu talijansku kopiju perkinsa
na kojem ne piše ni naziv motora a kamoli tip i ostalo al dobro
to je šljakalo par godina bez problema i urađena mu je totalna generalka
i od tada je radio nekih 500-600 sati i sad je pola godine stajao i neki dan ga kresnem nije baš da je na zub al je kresno i malo je radio i posle ama nikako alnasujem iz auspuha onako bijelo-plavi dim al nikako da kresne.
na kojem ne piše ni naziv motora a kamoli tip i ostalo al dobro
to je šljakalo par godina bez problema i urađena mu je totalna generalka
i od tada je radio nekih 500-600 sati i sad je pola godine stajao i neki dan ga kresnem nije baš da je na zub al je kresno i malo je radio i posle ama nikako alnasujem iz auspuha onako bijelo-plavi dim al nikako da kresne.

Sto pre otvori motor jer steta moze biti samo VECA
,kao prvo trebalo bi ga upaliti i pustiti malo duze da radi motor ako nije dugo koristen jer znaju malo karike da uhvate za klip,moze biti dizna neka da zeza ili pumpa,filter vazduha(neznam dal je suvi ili uljni),ako je suvi imao sam slucaj jednom da je covek sam malo servisirao motor menjao ulje izduvavao filter kompresorom i kad je duvao gurnuo krpicu u crevo filtera da neide prasina i zaboravio izvaditi,sva sreca motor nije mogao od grejaca motora da uvuce krpu i tesko palio i dimio plavo jer nije imao dosta vaduha.....jedan od mogucnosti budalastine itd....a ne odmah vadi motor i radi generalnu,prvo posavetujte coveka