Svoj na svome

GaleLela

Član
Učlanjen(a)
7 Okt 2013
Poruka
70
Pre svega da cestitam svima sa ovog foruma srecne praznike,i pozelim zdravlja i dobrog roda u novoj godini!
Nov samm na forumu,kao clan ali citam i pratim forum vec godinu dana .Naime zelim prvo da se predstavim u ovoj temi.Jer planiram da se do leta vratim svom selu posle 8 godina gastabajterskog rada u Austriji naravno zajedno sa porodicom.Planiram da podignem zasad jagoda i jos kojeg voca u mom kraju iako nije bas vocarski kraj.Znam da je tesko i dacu imati probleme kao i svaki pocetnik,ali mogu slobodno reci da sam cvsto resio i nece me niko ubediti u suprotno.Imao sam ovde dva preduzeca(Gradjevinsko,Odrzavanje) i nisam uspeo sebe da pronadjem.U zemlji lopova,korupcije,prevaranata moze sebe da pronadje samo onaj koji im se pridruzi u gradu kakav je Bec.Pozdravljam vas sve i nadam se da cu sa mnogima od vas ostvariti prijateljstvo i neku vrstu saradnje.

Gale

Gale,poštujem tvoju odluku,verovatno si dobro izvagao pre nego si čvrsto rešio...Od naše domovine,nema nigde lepše :cvetic: Ali evidentan je problem,da štogod čovek proizvede veoma teško proda.Retki su slučajevi da neki proizvod 2 godine uzastopno bude na ceni,tako da ti nebih smeo dati nikakav savet,niti nešto preporučiti.Svestan si da sve što počneš je i rizik za uspeh.Tebi i Leli od sveg srca želim srećan povratak i dobar uspeh u biznisu ::novac:::osmeh:

Hvala na zeljama Boro,gledam sve sa pozitivne strane,nadam se da ce tako i biti.Inace sam imao proizvodnju sampinjona pre odlaska u inostranstvo,tako da imam iskustvo malo i na tom polju.Naravno cu gledati i neko radno mesto posto se kod mene gradi nova termocentrala.Jesi li bas iz Sapca,imam 4 ujaka u Misaru?

Gale, jesam iz Šapca u njemu živim 46 godina.Mišar je nadomak Šapca,ali mali broj ljudi tamo poznajem.Šampinjoni se mogu izuzeti iz onoga što sam spomenuo,jer koliko vidim njhov plasman je dobar,kupuje se listom.Iskreno se radujem kada se neko vraća svojoj kući,a pogotovu vi moji prijatelji.Ovde se lakše diše,bez obzira na svu krizu.Pozdrav tebi i Leli,i dobro došli kući :osmeh:

Još jedan pozdrav iz Šapca. Neka se svi naši vrate i grade budućnost ovde.
Ko su ti ujaci? :osmeh: Možeš poslati u privatnoj poruci.

Pozdrav i sve najbolje u ostvarivanju tvoje hrabre odluke da se vratiš u Srbiju. :ppozdrav:

Pre svega zemljace dobro dosao na forum. Postujem tvoju odluku da se vrtis u Srbiju ali ako mislis da prevaranata ima u Becu budi siguran da ih i ovde ima, za lopove i korupciju tek da ti ne pricam.Zelim ti puno srece

Pre svega zemljace dobro dosao na forum. Postujem tvoju odluku da se vrtis u Srbiju ali ako mislis da prevaranata ima u Becu budi siguran da ih i ovde ima, za lopove i korupciju tek da ti ne pricam.Zelim ti puno srece

Hvala na dobrodaslici ,ako si procitao moj post nisam ja dugo u austriji nekih 7god,Tako da neznam koji su mi drazi prevaranti ovi ovde ili oni dole :).Ali veruj mi da ovo sto se radi u jevropi zadnjih 2god ne misrise na dobro.Nagomilalo se svega i svacega(rumuna,bugara,slovaka itd) Ako mi verujes rade ljudi za 3-4 e po satu.Madjari predju granicu svakoog dana rade i vrate se kuci.
A kako je veca konkurencija tako je i vise onih prevaranata(Hleba bez motike)

Samo prosle god me je zvalo jedno 30 nasih ljudi koji su iz Italije pokusali da se snadju u Becu trazeci posao,koga ima sve manje.
A da bi jedna porodica normalno zivela potrebno je mininum 3000 prihoda svakog meseca koji odu u vazduh bez ikakvog razbacivanja Samo za racune i prezivljavanje do kraja meseca.Tako da je bolje da prezivljavam kod svoje kuce nego po belom svetu!!

Nazad
Vrh