sumar

sumar

Član
Učlanjen(a)
21 Feb 2010
Poruka
154
Evo i nekoviko resi o meni da me malo bolje upoznate
Zivim na jugu srbije u jednom selu kraj Leskovca zovem se Nenad bavimo se stocarstvom suvim ratarstvom i secom sima rodjen sam 1988 god zavrsio sam srednju sumarsku skolu u Surdulici a trenutno sam aktivan na sumarskom fakultetu u Beogradu hobi su mi mehanizacija i naucna dostignuca u poljoprivredi i sumarstvu od mehanizacije imamo skoro sve sto nam je potrebno celo svoje slobodno vreme koje bas nemam mnogo zbog obaveze na fakultetu provodim u obradi zemlje negu biljaka i secu suma .

Dobro dosao na forum :ppozdrav: :ppozdrav: hajde okaci koju sliku,od tvoje mehanizacije ::namigivanje::

Hvala puno na dobrodoslici sto se tice slika ima ih na profilu dosta i po raznim temama ali i ovda cu da vam ispunim zelju pa cu da okacim nekoliko :cao: :cao: :cao:
Traktori:
2pt9fg3.jpg

U sumi :
rmi3c1.jpg

142f0ph.jpg

Mehanizacija :
53ssjk.jpg

riyfih.jpg

9h6fes.jpg

29f8gmu.jpg

Ovoga ima jos dosta ali ako zelite nesto da pitate u vezi ovog slobodno pitajte ja cu vam reci ako znam a ako neznam onda cu ja pitati ko zna ::namigivanje::

Koliko milimetara ima od blatobrana Rakovice pa do zida:haha: SVAKA ČAST na preciznom parkiranju!!! :D

Kupujmo domace.... traktori domace proizvodnje. Lepo, lepo. Sledeci put kad vozite drva, pazite da se ne prevrnete na onom mestu, ili je tako slikano krivo.... :ppozdrav:

Parkirano do samog zida imam problem sa manjka garaznog prostora a ne volim kad stoji napolji po kisi suncu i snegu ::namigivanje::

Nazad
Vrh