Subvencije za povrtare

slobapatrola

Član
Učlanjen(a)
8 Feb 2012
Poruka
7.062
Koliko vidim ili mozda nisam dovoljno obavesten ali za povrtare nema ni po kg ni po ha?
Mozda je bolje uvozno povrce...

Juce u poljoprivrednoj sluzbi dobio brosuru gde kazu za povrtare 60 para po kg za krompir, avans tokom aprila i maja 2000din po ha, bespovratna sredstva za novu opremu i mehanizaciju i plasman povrca 40-50 odsto od cele investivije i naravno gorivo. Mene je interesovalo vocarstvo, ali i ovo pise za povrtarstvo.Proveri u svojoj polj. sluzbi, ali meni kazu da ce za povrtarstvo i vocarstvo biti uredba sledece nedelje

Izvini pogresno sam napisao, sad cu da citiram

Bespovratna sredstva za nabavku nove opreme i mehanizacije za proizvodnju i plasman povrca i cveca u iznosu 40-50 odsto od vrednosti investicije

Juce u poljoprivrednoj sluzbi dobio brosuru gde kazu za povrtare 60 para po kg za krompir, avans tokom aprila i maja 2000din po ha, bespovratna sredstva za novu opremu i mehanizaciju i plasman povrca 40-50 odsto od cele investivije i naravno gorivo. Mene je interesovalo vocarstvo, ali i ovo pise za povrtarstvo.Proveri u svojoj polj. sluzbi, ali meni kazu da ce za povrtarstvo i vocarstvo biti uredba sledece nedelje
:osmeh: kako je ovo jeftin marketinški trik.Pa jel Srbija ima toliko prerađivačkih kapaciteta da otkupi proizvedeno povrće, ili bar ugovoreni izvoz tog istog i po kojoj ceni .Hoće li otkupna cena krompira biti 5,6 din.kg.:osmeh: Stvarno više nas ne smatraju budalama nego smo postali idioti bez mozga.::jako_besan::

Ne znam, uzmi brosuru pa ces videti. Sta to tacno znaci... Mislim da ne znaju ni oni

ma oni samo tim glupostima prolongiraju do izbora kada ce da ga popuse i odu u zaborav.To im je i cilj lagano otici u zaborav punih dzepova.Bolje da smo ih na silu srusili,ali ima dosta ljudi kojima su oni bili od koristi,kad to kazem mislim na razno razne dojave o nepovratnim sredstvima itd.Setite se samo uredbe od jesenas koja je izasla i rok je bio oko 10 dana da se spremi dokumentacija,a isplata yahteva po redosledu primanja dok ima sredstava....Eto kako su nas krali na celu sa BULJAVIM

nekome treba to pa ce da ubace da kompletiraju od zemlje,masina,hladnjaca i da ljudi lepo upakuju ...hahaha SVE NAVEDENO IM JE DRZAVA POKLONILA I ONDA SU ONI PAMETNI

Nazad
Vrh