Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

NIJE ni 18, ni 17, ni 15, ni 20 hiljada najavljeno. Nigde. Nikada.

Najavljena je za septembarl/novembar:

druga rata osnovnih podsticaja u biljnoj proizvodnji.

Iznos nigde nikada nije objavljen, ni zvanično, ni nezvanično.

Oni lažu, ali brate mili ni mi ne čitamo/slušamo bar šta su najavili.

I da dodam. Da, može da bude tih 17, ili 18 hiljada. Naravno da može. Ali, može da bude i neki drugi iznos, manji ili veći.
8180fe45d577edd53eec07c9fa91180c.jpg
32568393ba3496f93917d1e723e3771a.jpg
Ja koliko sam upucen subvencije koje su obecane za 2026 godinu iznose 35000 dinara. Prvi deo 18000 je isplacen i sta sad ima da nije jasno?? Ako bude drugacije, onda je samo jos jedna manipulacija i obmana. Uprkos svemu nadam se da ce 25 10 ovo govno skliznuti u septicku jamu, a da ce neka nova garnitura ispostovati obecano. Gumu samo treba jace PUMPATI

A i vi seljaci polako bre! Pa stisnite se malo. Sad vam treba još 18 000. Jel ste dobili 18 000? Pa koliko više? Ako ne znaš da radiš zemlju daj ovima što imaju par desetina hiljada ha. Oni ljudi očigledno znaju.

Pa uzmite u obzir i druge, a ne samo vi ."Mi ranimo ovu zemlju" mi ovo, mi ono. A sta je sa ovim ljudima u ćacilendu što su spremni da krvare za ovu zemlju (tj. vlast al to je majku mu valda isto)? Jel njimu dečku ne treba 100 € na dan samo za pretrpljeni duševni bol. A gde je ostalo? Mrzne se tamo na zimi, peče se na suncu. Pa jel znate vi koliko košta petica koksa bez koje teško može da se izdrži taj mukotrpan posao?
Je neka đacika tamo ne treba da bude lepa. Da dupuni koj cca u usne, da napumpa sise? Pa jel to džaba?

Nego vi zapeli subvencije pa subvencije. Ko da ova zemlja nema drugih izdataka!

@coci064 Pa nisi dobro upućen izvini

Daj neki izvor gde je objavljeno da će osnovni podsticaji za 2026. iznositi 35.000.

Zvanično nikada i nigde. Ali ako ima negde te zvanične izjave, ja sam u zabludi i izviniću se što širim dezinformacije.

@coci064 Pa nisi dobro upućen izvini

Daj neki izvor gde je objavljeno da će osnovni podsticaji za 2026. iznositi 35.000.

Zvanično nikada i nigde. Ali ako ima negde te zvanične izjave, ja sam u zabludi i izviniću se što širim dezinformacije.
Ima izjava Ministra u Februaru, da će drugi deo 17.000 din/ha biti isplaćeno pre jesenje setve

Ja koliko sam slusao glamocica i te njegove pomocnike savetnike, nisu rekli da ce biti 17 000 din po h, nego kao bice nesto ko vise ulaze imace vise. Intenzivna proizvodnja i trte mrte ostale price. Ali nisam nigde cuo konkretnu cifru, samo kao nema vise za seme kao prosle....

Ja sam ga slušao kad je rekao da subvencije ove godine neće biti manje nego prošle, stoga....

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh