Subvencija za mehanizaciju

Поштовани,

Поводом Вашег упита обавештавамо Вас да је административна обрада захтева у току. Након спровођења административног поступка, одлука по захтеву (решење) биће достављена у еСандуче. Допуна је евидентирана.

За више информација позовите: 0800/106 107, 011/30 20 100, 011/30 20 101, 011/30 20 118.

Pitao mejlom sta se desava sa zahtevom za traktor odgovor stigao za jedan dan

Takav odgovor sam dobijao početkom Avgusta i do danas ništa. Kad se zove kol centar kažu radi se punom parom a neradi se ništa.

Da li je neko od onih ko je odbijen, dobio rešenje za konkurs za mehanizaciju kod apv? Još uvek čekamo da vidimo razlog ne ispunjavanja uslova konkursa.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Evo kako BG konkurs obrazlaže razlog odbijanja.
4f77fbced2c83bb506330be415484e86.jpg

Jel neko popunjavao zahtev za isplatu sredstava na pokrajini? Šta treba da se upiše u delu podaci o nameni sredstava, opredeljeni iznos po ugovoru?
U ugovoru stoji iznos vrednosti investicije bez pdv, stoji podatak o davaocu sredstava o iznosu koji oni daju i stoji podatak koliko je samofinansiranje...

Prepises iz ugovora.
Pa da, kontam i ja to ali je debilno napisano u Zahtevu i nejasno je koji iznos se piše. Kontaktirao sam dvoje knjigovođa i dobio sam dve različlite informacije. Pisao sam APV još nisu odgovorili. Na kraju ću upisati ukupnu vrednost investicije bez PDV pa ako im ne odgovara nek upišu šta treba.

Pa da, kontam i ja to ali je debilno napisano u Zahtevu i nejasno je koji iznos se piše. Kontaktirao sam dvoje knjigovođa i dobio sam dve različlite informacije. Pisao sam APV još nisu odgovorili. Na kraju ću upisati ukupnu vrednost investicije bez PDV pa ako im ne odgovara nek upišu šta treba.
Slažem se da je nejasno i nekom logikom trebao bi ukupn iznos ali su i meni iz APV rekli da ide bez PDV-a, tako da sam pisala kako je u ugovorima.

Један од најзанимљивијих обичаја смишљен да би се алкохолисало. Када се купи крава/ауто/стан/бицикл/мотор/овца/спејсшатл, када се добије ћерка/унук/возачка дозвола/диплома/буџет, када се уради било шта што за собом повлачи робно-новчану или робно-робну размену, па чак и када се свињче коље, српски сељак, домаћин или узорни грађанин мора да за комшије, рођаке, познанике, пријатеље, локалне политичаре и припаднике јавног реда и мира припреми најмање 5 литара жестине и 50 литара вина да би измирио потребе Алвалука. Иначе, Србин поштује алвалук! Све чини за Алвалук!

Kod nas u Sremu se kaze Aldumaš i zove se aj na Aldumaš popijes sok kafu ne moras zestinu al valja se da se počastis cestitas ponov ljudu su isli jedni kod drugih častili se pitali se skupljo se narod, pomagali se, islo se na mobu, zabijačke pola zime sta ces drugo raditi namiris i aj na svinjjokolj, nije bilo foruma interneta itd.

Један од најзанимљивијих обичаја смишљен да би се алкохолисало. Када се купи крава/ауто/стан/бицикл/мотор/овца/спејсшатл, када се добије ћерка/унук/возачка дозвола/диплома/буџет, када се уради било шта што за собом повлачи робно-новчану или робно-робну размену, па чак и када се свињче коље, српски сељак, домаћин или узорни грађанин мора да за комшије, рођаке, познанике, пријатеље, локалне политичаре и припаднике јавног реда и мира припреми најмање 5 литара жестине и 50 литара вина да би измирио потребе Алвалука. Иначе, Србин поштује алвалук! Све чини за Алвалук!
Koja roba se najbolje prodaje na vašaru? Ciganski konji. Jadan konj promeni 5,6 vlasnika za vašar a trguje se dok se pije aldomaš, tako da aldomaš bude veći nego što konj košta.

Jedan od boljih običaja, razmene se informacije, sazna se nešto novo, skupe se tri dobra pa prebiju ceo vašar :D I što je najbitnije retko ko ostao neoženjen, a danas moderna vremena ljudi žive ko pustinjaci.

Sta je tu lose? Ne alkoholisemo se ako popijemo po casicu dve rakije, ili flasu piva.
A treba i nazdraviti da masina dobro radi. Videti cenu vs kvalitet, sta ima od opreme, malo sesti i popricati. Nema tu nista preterivanje, samo pozvati ljude sa kojima si ok da dodju i vide.

Nazad
Vrh