milan11
Član
Ne smeju slati ni odbijenice jer bi pola bilo neargumentovano..Jel stizala nekome odbijenica ili nesto za onaj konkurs za traktore? Sta se desava sa time?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne smeju slati ni odbijenice jer bi pola bilo neargumentovano..Jel stizala nekome odbijenica ili nesto za onaj konkurs za traktore? Sta se desava sa time?
Da i tom pssu platiš za to 2400 din. Iako su već plaćene za to.Samo odneses papire u PSS i oni ti sve potpisu elektronski i podnesu zahtev, sto bi placao agenciju kad postoje sluzbe placene za to..
Plaća se već 6meseci sigurno. Bar u NS-u.Odakle ti to da platis?
Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока
Pa to stoji ali ako 500 prolazi onda se zna ko nije prošao maltene po završetku prijava a ne posle 6 meseci.Ne smeju slati ni odbijenice jer bi pola bilo neargumentovano..
Placa se. 1800 din ako hoces samo skeniranje a 2400 da odrade celu prijavu. Tako je u Pss Zrenjanin.Odakle ti to da platis?
Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока
Mogu, ja sam uzeo dve navigacije prosle god. Jednu u septembru pa kada su podigli iznos za povracaj na 1,5m uzeo sam i drugu.Da li 2 iste prikljucne masine mogu da se konkurisu na republiku na 1 gazdinstvo,da li neko mozda zna ?