slobapatrola
Član
Ja mislim da je vreme za ovu temu.Neka je.moderatori premeste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U prevodu, zuti su nas unistili a ovi ce nas sahraniti.................................I ovi pre njih nisu bili bolji a obi su grobari
Imam neki osećaj da će tu biti svega na jesen...Od najboljih i najpoštenijih ljudi stvoriće se najgori i najveći prevaranti,pljuvaće svako po svakom,biće tu i ne plaćanja arende i otkazivanja iste,neko će morati i koje parče zemlje da proda,oduzimanja mašine,prodavanje iste za tepsiju ribe,dugova na sve strane,svađe među ljudima i sa ukućanima,ostaće neki dužni kod organizatora proizvodnje odneće robu na drugu stranu da bi došo do novaca,imaće posla i advokati i sudovi i policija,biće dizanja kredita i reprogram postojećih i sam bog zna kakvih posledica će imati ova suša,sve u svemu biće nervoze na sve strane...
Imam neki osećaj da će tu biti svega na jesen...Od najboljih i najpoštenijih ljudi stvoriće se najgori i najveći prevaranti,pljuvaće svako po svakom,biće tu i ne plaćanja arende i otkazivanja iste,neko će morati i koje parče zemlje da proda,oduzimanja mašine,prodavanje iste za tepsiju ribe,dugova na sve strane,svađe među ljudima i sa ukućanima,ostaće neki dužni kod organizatora proizvodnje odneće robu na drugu stranu da bi došo do novaca,imaće posla i advokati i sudovi i policija,biće dizanja kredita i reprogram postojećih i sam bog zna kakvih posledica će imati ova suša,sve u svemu biće nervoze na sve strane...
Kome da se zalimo kad nam je naprednjak gradonacelnik, kad je predsednik skupstine grada naprednjak, kad je predsednik odbora za poljoprivredu grada naprednjak, zvi oni ne smeju da mrdnu jer tata AV odgore sve komanduje???Ljudi moramo inicirati proglašenje suše! Svako ko ima klub poljoprivrednika u svom ili obližnjem mestu nek pokrene ovo pitanje kod opštine ili bilo koga-ne znam da li postoji neka asocijacija poljoprivrednika. Moramo se boriti. Ovo je nenormalno, pogotovo u pojednim krajevima. Mislim da je 2012. bila pesma za ovo.