Stari novi clan :)

Paracinac83

Član
Učlanjen(a)
16 Maj 2012
Poruka
2.239
Postovane kolege,

Zovem se Aleksandar i zivim u okolini Paracina, selo Striza. Bukvalno je spojeno sa gradom. Po zanimanju sam prof. geografije, radim vec 9 god. uglavnom u osnovnim skolama. Pre fakulteta sam zavrsio srednju veterinarsku u Svilajncu. Osim prosvete bavim se i poljoprivredom, u pocetku pomazuci dedi, a kako se stvari odvijaju sa platama u prosveti postacu i profesionalni poljoprivrednik :) Salim se, nema narocite vajde ni od poljoprivrede! Bavim se iskljucivo ratarstvom, obradjujem vise od 40 ha zemlje, a u svom (porodicnom) vlasnistvu imam oko 10 ha. Clan sam foruma vec nekoliko godina, ali se nikad nisam ukljucio u diskusije i rasprave, mada ste mi mnogo pomogli oko izbora u vezi sa kupovinom tanjirace, trakotora itd... Resio sam da se i ja aktivno ukljucim u raspravu i da vam se svojim skromnim iskustvom koliko - toliko oduzim!

Pozdrav i dobro da te zaintersovalo da se uključiš u pisanje na forumu, na taj način se može forum iskoristiti do kraja. :ppozdrav:

Aham, sa Simicem... :) Hvala, ako si mozda citao temu o Tumosanu, ima 2 videa sa regent plugovima, e to sam ja! :) Proba oranja bila je u onoj prvoj vecoj njivi sa leve strane kad izadjes iz Strize prema D. Vidovu. Ima orah u sredini, preko puta Lazine kolibe :p

Hahahaha, video sam klipove jos kad su izbaceni, ali sigurno nisam gledao okolinu.. Sad sam tek prepoznao mesto.. Tu je bila soja pre dve godine, a prosle kukuruz.. Haha, jos nemogu da poverujem da je to tu.. Posto je ono Simke izbacio, sad ovekujem makar slike od tebe u temi....

Cuti, ja sam jos gori bio. Nasao video na YT i kao: "covece, ima i isti traktor i iste plugove kao ja", a ne gledam ko vozi :haha:

Nazad
Vrh