Sorte Kokoski za pocetnike

Neksus

Novajlija
Učlanjen(a)
6 Jun 2023
Poruka
29
Kao sto sam naslov kaze,koje su po vama najbolje sorti zivine za drzanje u recimo ogradjenih 30m2.

Мени су се најбоље показале банатске голошије. Увек пронађу било какву храну, прилично су здраве и веома су отпорне. Имам и обичне домаће и капорке и разне мешанце... али кад би сада кретао са домаћим кокошкама увек би кретао са голошијама.
Наравно с јесени угину по пар комада. Ја то зовем ''јесења чума''... једноставно угину а оне које преживе терају даље...

Погледај мало по твојој околини шта ко држи па тако и ти.

Желим ти успеха....

Мени су се најбоље показале банатске голошије. Увек пронађу било какву храну, прилично су здраве и веома су отпорне. Имам и обичне домаће и капорке и разне мешанце... али кад би сада кретао са домаћим кокошкама увек би кретао са голошијама.
Наравно с јесени угину по пар комада. Ја то зовем ''јесења чума''... једноставно угину а оне које преживе терају даље...

Погледај мало по твојој околини шта ко држи па тако и ти.

Желим ти успеха....
Ovde kod mene u okolini svi se pogospodili,dok oni sto imaju,kada ih pitas nesto,moras klestima da im izvlacis reci iz usta i ko da im ne dao Bog oko vadis.Licno se lomim oko Golosijana,Amroka i Australorpa,a drzao bi jednu rasu.

Nazad
Vrh