Solitarne pčele

vuxsd

Član
Učlanjen(a)
26 Nov 2014
Poruka
3.021
Lokacija
Smederevo
SOLITARNE PČELE


Prodajem komplete cevčica solitarnih pčela sa kokonima i praznim cevčicama - 3000 din po kompletuKomplet sadrži 10 cevčica koje su pune sa obe strane članka cevčice (Na sredini cevčice je prirodna prepreka.) ili 20 cevčica koje su pune samo sa jedne strane.


Uz komplet šaljem još deset praznih cevčica sa člankom u sredini kako bi pčele kada se izlegu mogle da polažu jaja u cevčice.

Ako kupac naruči 5 kompleta dobija na poklon jedan komplet.

Komplete šaljem brzom poštom a kupac plaća poštarinu.

Više informacija na broj telefona 062 963 26 19

Za stare kupce je jeftinija cena.


Solitarne pčele su odličan izbor jer one izlaze na 6 stepeni dok je pčelama medaricama potrebna veća temperatura kako bi oprašivale cvetove.
Ukoliko ste zainteresovani da unapredite i poboljšate svoj prinos u voćnjacima i zasadima ili imate problema sa oprašivanjem u ranim prolaćnim danima solitarne pčele su pravi izbor.
Solitarne pčele opračuju cvetove u krugu od 250 - 300 metara a svoja jaja polažu u pogodnim rupama ili šupljinama čiji je promer veličine 8-12mm. Idealno mesto za polaganje jaja su cevčice trske.


 
Poslednja izmena:

vuxsd

Član
Učlanjen(a)
26 Nov 2014
Poruka
3.021
Lokacija
Smederevo
Prodato preko dvadeset kompleta. Ostalo još desetak. Prekjuče poslat jedan paket i juče stigao a pčele nisu izašle iz cevčica iako je bilo relativno toplo.

Ukoliko nameravate da poručujete požurite. Ide sve toplije vreme.
 

vuxsd

Član
Učlanjen(a)
26 Nov 2014
Poruka
3.021
Lokacija
Smederevo
Danas je bilo veoma sunčano i veoma toplo. Na hiljade solitarnih pčela je izašlo iz cevčica koje sam čuvao. Planirao sam da ih iznesem kasnije jer još ništa nije cvetalo. Ipak priroda je mislila drugačije.

Može brisanje ove teme jer nema više pčela u cevčicama za prodaju.
 
Vrh