Snajpi

snajpi

Novajlija
Učlanjen(a)
23 Dec 2012
Poruka
19
Dobar dan svima.
Zovem se Snajpi i bavimo se trgovinom tj.exportom polovnih poljoprivrednih masina iz Austrije u pravcu istoka.

Poslednja izmena:
Dobro došao i nadam se da cene i mašine neće biti kao kod nekih naših članova iz Švajcarsku.

Ma reklama meni nije potrebna vec jednostavno zelim da pomognem ljudima koji su u potrazi za mehanizacijom koja je dostupna svim normalnim smrtnicima jer ovi trgovci ogulise kozu sa ledja.Trgovinom se bavim honorarno a inace su moji do ratnih zbivanja imali 750 komada svinja,45 krava i 200 ovaca,4 Imt-a i 1 Store 502,tako da mi je poljoprivreda ostala u srcu.

Dobro došao i nadam se da cene i mašine neće biti kao kod nekih naših članova iz Švajcarsku.
Bolje vas nasao.
Sto se tice cena vidjecete i sami.Mene vise zanimaju forumi da mogu da pratim sta se trazi jer onda znam sta mogu da kupim a sta da odbijem zbog potraznje.
Ma ja nista nigdje ne vozim vec ljudi dolaze ovde sami mnogo ih izadje jeftinije.Kao primer 4 glave obrtaci Regent,voogel & noot ili landsberg krecu se 2500-2800eura ovde sto znaci za normalnog poljoprivrednika je podnosljivo.

Nazad
Vrh