Snabdevanje Urea 46 na veliko

Marko1014

Novajlija
Učlanjen(a)
17 Feb 2023
Poruka
4
Postovani clanovi,

Srdacan pozdrav. Slucajno sam nasao ovaj sajt gde mogu da komuniciram sa poljoprivrednicima. Zivim I radim u Dubaiju I vec 2 godine trgujem sa vestackim djubrivima. Mogu li da znam koje Vam je najbolje iskustvo sa ureom a koje najgore? Vidim da neki nisu zadovoljni sa kvalitetom samog proizvod a. Imam ugovore sa fabrikama u Rusiji, Kazakhstan, Azerbaijan, Oman I mogu da na bavim robu po povopjnoj ceni za sve Vas. Veliko Hvala

Marko

Postovani clanovi,

Srdacan pozdrav. Slucajno sam nasao ovaj sajt gde mogu da komuniciram sa poljoprivrednicima. Zivim I radim u Dubaiju I vec 2 godine trgujem sa vestackim djubrivima. Mogu li da znam koje Vam je najbolje iskustvo sa ureom a koje najgore? Vidim da neki nisu zadovoljni sa kvalitetom samog proizvod a. Imam ugovore sa fabrikama u Rusiji, Kazakhstan, Azerbaijan, Oman I mogu da na bavim robu po povopjnoj ceni za sve Vas. Veliko Hvala

Marko
Moze meni 2 tone uree fco Idvor 🤣🤣🤣

Nikakav problem ja sam hteo da proverim prvo sa ljudima Koji rade zemlju. Ja sad ureu imam za 515$ po toni da stigne za Novu Sad a citam da ljudi se zale na cenu. Zato me zanima misljenje ljudi sa kojom ureo su zadovoljni a koja urea im nije dobra?

Nazad
Vrh