Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Ne te male, ovakve
https://share.temu.com/yNaFtUK1aFB

Ali da se naći i jeftinije samo treba pretraživati više

Najverovatnije je problem u spoju kabla, probaj oba spoja rastaviti i ponovo sastaviti. Ako imaš drugi kabal bilo bi dobro da probaš drugi kabal.
Toliko su jeftine da je pitanje da li se to upšte isplati popravljati.
Ta kamera je oko desetak eura, ekran 7 inča malo skuplji
Ali tu je jos slabija rezolucija nego one sto sam

Probao sam direktno kamera ekran bez produznog kabela i ne radi.
Nisam uzimao novu kameru reko mozda nije do nje.
A cena opravke naravno da nije opravdana.
Moram naci u selu ko ima ovaj sistem pa kameru da prikljucim da probam na drugi ekran.

Ne znam kako rade one skupe bežične kamere(200+eur) ali ove varijante o kojima se ovde piše samo na kabel. To bezicno radi kad namontiras i dok ne upalis kombajn,tako je bar bilo kod mene i drugara i onda smo sve prebacili na kabel. Što bi rekli: ne može to bez kabla.
Drugu godinu radim sa tim bezicnim nikad problem imao,magnet toliko jak da jedva odvojim kameru sa mesta gde je postavim, takodje ima na sebi malu solarnu plocu pa i problem sa baterijom resen,Od mene sve preporuke za kameru

Imaju jos skuplje verovatno i bolje ali mislim da one imaju i opciju snimanja na sd karticu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je onda jako dobro,daj neki link od tih kamera.
Jbg, nemam nikakav link nista,brat mi u De on tamo kupio i poslao. Meni zasad rade perfektno nikad ni mali prekid nije imala magnet je toliko jak da sam jednom prilikom i prst povredio kad sam je stavljao na kombajn, mali solarni panel ima, na displej se mogu samo dve kamere povezat. Pitat cu ga pa cu postavit
Vidjeh na tt lik stavio kameru i prati kako sipa kukuruz u bunker a kombajn mu koliko vidim noviji, cemu to?

Ja sam ovakve uzeo.

6a3671186b742da160fd519388f06463.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mogu li dobiti link proizvoda? Ne mogu da nađem preko pretrage. Naravno sam ga našao nakon što sam zatražio pomoć.
https://share.temu.com/DIDqcU2LNdB

Nazad
Vrh