Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rodjeni posteno i najprostije ako nemas nalepnicu podesavanja zalepljenu na njoj ukucaj u pretrazivac tablica podesavanja imt zitne sejalica izadje ti slika nalepnice otvoris sliku i SAMO ce ti se kazati cemu sluzi ploca sa rupama a cemu rucica podesavanja na sanduku.Da li je moguće da se niko ne razume u taj krug sa rupama tj. brzinama? Da li treba slobodno da šeta po osovini, a samo da ga drži ona dvokraka da kažem kandža i opruga koja je u tom sistemu?

Jednostavno ploca da se okrece oko svoje ose a rucica da menja polozaj na skali od 0 do 10Cemu sluze po tebi ,koje je tvoje misljenje ?.
Znam ja čemu služe. Nego druge stvari me interesuju. Napisao sam.Rodjeni posteno i najprostije ako nemas nalepnicu podesavanja zalepljenu na njoj ukucaj u pretrazivac tablica podesavanja imt zitne sejalica izadje ti slika nalepnice otvoris sliku i SAMO ce ti se kazati cemu sluzi ploca sa rupama a cemu rucica podesavanja na sanduku.![]()
Nije to rupa, to je brzinaJa je podesio na 5. rupu i izmedju 7 i 8 i nakon merenja ispalo da ce baciti ~255 kg/h.. O IMT sejalici pricam..

.I to sto kazes, zna se sta je rupaNije to rupa, to je brzina.
Mislim da si u pravu.Ne razume on tvoje pitanje izgleda,ili ne zna da odgovori.Kod mene se okrece sporije,skoro na max bude otvorena po sirini tih nazubljenih valjaka ,ali od sledece jeseni ,ako jos budem koristio tu sejalicu,mislim da cu probati brze da okrece a manje da je otvorim po sirini zahvata tih valjaka ,mislim da je bolje.