SasaK

SasaK

Član
Učlanjen(a)
16 Nov 2009
Poruka
2.030
Zovem se Sasa Kreculj,iz sela Gaja kod Kovina,imam 20 godina,pored skole obradjujem 21 jutar zemlje,sve sam,sem branja,cale bere ja vucem,ostalo je moj posao,stizem sve na vreme,nema zime za mene!!!Kad se moze sve se hoce!

Rakovica 65, 84 god
Imt 539, 87 god
Zmaj 214
Plug IMT 757.20
Alkar jednobrazdni
Prikolica Kosovo 5 t
Spediter 2.5 t
Kultivator 4 reda Imt
Spremac 2.9
Tanjiraca 24 diska
Drljaca 4 metra
Rasturivac djubriva
Prskalica RAU 440,
Levator 9 metara

Slike ce biti kasnije,u drugoj kuci mi je a i sve pod supom,ne mogu da pridjem da slikam
Uclanio sam se da saznam vise o poljoprivredi,to me interesuje,od malih nogu sve radim,deda me sve naucio,pa sad moram da nastavim,tata ne moze,zaposlen je,moram ja!!

@ SašaK

Iako ne sakupljam broj postova sa dve reči, tebi upućujem dobrodošlicu, jer se vidi da na mladima zemlja ostaje.

Dobrodošao na forum!!! :cao:

Dobro došao.Tatu nemoj da štediš,neka radi kad se vrati sa posla jer tatu i onu stvar treba maksimalno iskoristiti dok su u ipravnom stanju.Pozdrav.malo sam se šalio.

Stari ima 5 banki,neka ja cu da radim,meni nije tesko,ja cu njega da zamenim uvek,radio je on dok sam bio mali!!

Evo slike moje mehanizacije,nema puno ali bice jos...
w0kuig.jpg

2iroim9.jpg

2e1sr5w.jpg

3346opk.jpg

2lwuecy.jpg

2wdvwqv.jpg

34s19h4.jpg

10d5euh.jpg

2m5f7dc.jpg

Super vozni park! :ppozdrav:

Koji tip rotacionog svetla imaš na ferdži? Kako si zadovoljan? :)

E to sam dobio od druga iz austrije!To radi na principu blic lampe,unutra je samo sijalica koja samo blica,nista vise...lepo se vidi nocu!Morao sam da je podignem jer berem sa ferdzom pa ne bi se videla da stoji na kabini samo... :ppozdrav:

Nazad
Vrh