Samouki Ribar

• Začetnik teme grekulovic
  • Datum pokretanja
G

grekulovic

Guest
Poadrav svima, ima li nekog mučenika ovde sem mene ?

Bavim se kaveznim uzgojem šarana, pogledajte slike na članovi foruma.Mogu vam reci da nema gore poljoprivrede od ove moje poljoprivrede.
_________________________________________________Post je spojen: [time]1237490069[/time]_________________________________________________
evo malo fotosa
_________________________________________________Post je spojen: [time]1237502732[/time]_________________________________________________
ha ha ni meni nije jasno zašto se medjusobno zovemo ribari, ja ribara istio zamišljam sa štapom u ruci ,kraj obale ,pa lagano američki

Pa nema nista lepse :pecanje: kotlic druzenje.devojke.tu da sve to jos ulepsaju.

Riba: večni simbol ljudi dobre volje.

Kada čujete da se neko izjasni kao ribar/alas, ili ribolovac, ili ljubitelj ribljeg kulinarstva, ili poribljivač slobodnih vodotokova (ovi su najređi od pomenutih sorti riboljubaca):
tada treba staviti jezik iza zuba i pomno slušati pripovedanja.
(Akvaristi su isto odlični ljudi, ali... izlaze iz okvira ove priče.)

Teze:
- Riba ćuti dok je kolju.
- Ribu lovi ko-kako-stigne, a ona i dalje živi u potocima, rečicama, rekama, jezerima, morima, a i okeanima.
- Riba retko kada jede čoveka (osim ako je bezimeni, mrtvi trup... zreo za recikliranje).
- Ribogojitelji/odgajivači riba važe za redovne platiše u platnom prometu (kako prema Državi, tako i prema dobavljačima hrane za uzgoj riba).
- Odgajivač ribe (npr. pastrmke ili šarana) najusamljenije je biće na Zemlji (obično ga se sete, i prisete, i posete, u vreme religioznih Postova).
- Uz novac za pružene stručne savete, odgajivač ribe da i nekoliko primeraka truda svojih ruku.

Ima da se nastavi ova časna Tema!!!
:D

Nazad
Vrh