Sakupljanje i širenje rubrika

novii

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
24 Jul 2007
Poruka
7.643
Lokacija
Apatin
Radi bolje preglednosti i lakšeg korišćenja Poljoinfo foruma, teme na njemu su složene po rubrikama. Vremenom se broj tema i rubrika povećao. Pošto članovi imaju samo nekoliko interesovanja, jer je oblast poljoprivrede preširoka, omogućeno je sužavanje delova foruma koje ne pratimo.


To se radi klikom na strelicu koja stoji na kraju polja u kojem je ispisan naziv rubrike.Kad se pređe sa kursorom preko te strelice ispiše se Collapse this Category .


Na taj način se može sakriti i nekoliko rubrika i to neće uticati ni na koji način na rad foruma. Kad skupimo neku rubriku strelica koja se nalazi na kraju polja ne pokazuje više prema gore, nego bude okrenuta prema dole.
Kad poželimo ponovo da vidimo sadržaje tih rubrika koje smo skupili, ponovimo postupak. Klikom na strelicu na kraju polja, ono će se raširiti prema dole i prikazati sadržaj. Ovaj postupak možete neograničeno ponavljati bez uticaja na rad foruma. Veoma je koristna opcija, a posle određenog eksperimentisanja namestićete najbolju meru za uprijatan rad.
 
  • Like
Reagovanja: zis
Vrh