srbijadamus
Novajlija
Budući da se bavim izradom web prezentacija za strance ,jedna priajtelj me je zamolio da napravim sajt za njegovo domoćinstvo .On se bavi seoskim turizmom ,preko sajta prodavao bi i jaganjce,paradaiz,kajmak,sir .Moje pitanje je da li u Srbiji funkcionišu ovakve stvari.Gledao sam par sajtova koji su loše ili nikako pozicionirani ,i koji se bave ovom tematikom ali ne znam kako rade .Vlasnici gazdinstava koji imaju svoj sajt ili neće da kažu ili govore u superlativu u smislu sve je ekstra .
Prema analizama to bi trebalo da uspe medjutim analize su jedno život je drugo .
Želim da znam vaše mišljenje jer ste vi akteri .
Juče sam postavio ovu temu u podforum ostale teme ,moja tema je izbrisana .
1)Molim moderatora da ukoliko svojim izlaganjem kršim pravila foruma da mi jasno da do znanja o kakvom tačno kršenju je reč
2)Jednostrani akt nije dijalog nego monolog i nesvojstven je slobodi koji ovaj i slični forumi nude
Prema analizama to bi trebalo da uspe medjutim analize su jedno život je drugo .
Želim da znam vaše mišljenje jer ste vi akteri .
Juče sam postavio ovu temu u podforum ostale teme ,moja tema je izbrisana .
1)Molim moderatora da ukoliko svojim izlaganjem kršim pravila foruma da mi jasno da do znanja o kakvom tačno kršenju je reč
2)Jednostrani akt nije dijalog nego monolog i nesvojstven je slobodi koji ovaj i slični forumi nude