sadnja krastvca i graska u slami

sveta 55

Novajlija
Učlanjen(a)
26 Jan 2013
Poruka
4
Prvo da se predstavim . Ja sam Sveta iz Kragujevca, da kazem bivsi metalac ne ide jer jos uvek radim bravarske poslove kada ima posla. Inace napravio sam plastenik od 150m2 visine 4m i imam nameru da gajim povrce. Ne zelim da kupujem inostrano seme zbog GMO i sadim samo iz S.Palanke.Isto tako imam nameru da koristim hemijska sredstva najmanje i kompletnu zastitu sa prirodnim preparatima.Najpre radim za sebe pa i za prodaju ali dosta nam je trovanja. Ove godine probacu gajenje u slami o cemu sam mnogo citao i probati. Posejao sam seme danas i stavio na ele. podni grajac. Vidim da je problem sa njime i da ljudi neznaju gde da kupe.Ja sam slucajno naleteo na njega i evo broja pa pozovite 063 313 349 i 011 319 5152. Inace cena je 2x1,4 m500w-24 eu a ima i 2x3m,900w-25 eu.Bez termostata sa njegovom postrinom a to je oko 350 din.Ja sam ugradio termostat od bojlera oko 500 din nov,i on je jako precizan i dugotrajan samo treba ugraditi u neku kutiju.Ako je neko sadio u slami svaki savet bi mi dobro dosao. teoriju znam ali je drugacije u praksi i najvaznije je iskustvo.
Sve najbolje svima i dobar rod zelim.:sreca:

Nazad
Vrh