Uskoro će početi nova sezona, a u planu mi je da uzmem neku malo bolju prskalicu za voćke. Vidim da ih ima dosta u ponudi, a meni bi trebala jedna od nekih 10 litara. Cene im nisu preko 10 eura, ali nebih želeo da kupim nešto pa da se odmah pokvari. 
Na čega bi se trebalo paziti i imaju li tu neke poznatije firme koje proizvode ručne prskalice za voće?

Na čega bi se trebalo paziti i imaju li tu neke poznatije firme koje proizvode ručne prskalice za voće?

jedna mije za glifosal a druga za ostale herbicide i mogu reci dasam zadovoljan , tosu te zelene Italijanske i rade bez problema nema tu kvarova ja ih imam vec dve godine sad krece treca nista pipnuo - popravljao nisam i kosta kod nas oko 2500 . i imam jednu zutu od 5l domace proizvodnje i ona nije losa samo sto nema ono stelovanje mlaza neko kakoje - takoje i prskaj tomije za ovako sitnije poslove , a ove zelene mozes podesavati od orosavanja do mlaza ,EXTRA SU, a gledo sam ove VIllager sto spominje Sarac kod nas ima dve vrste jedna je 10000 i ona pravi maglu -rosu a ova druga ima samo mlaz , bez mogucnosti stelovanja ?? neznam dese ona koristi? i ona je oko 12000 . i jos samo nesto ove Villager su motorne da nedodje do zabune . a ova od 10000 mije ... verovatno dacuje uzeti .
a imas jos jedan neki ventil iznad rucice za gas to otvaras ako koristis prskas praskom mislim praskastom hemijom ne tecnom , a ako koristis tecnu hemiju onda to zatvoris taj ventil , posto uputstvo bas i nije najbolje odradjeno , mislm sve lepo pise i imas ono pogledaj sliku a slike nigde