Gledajuci pre par dana postove o novim clanovima resih da vidim sta li sam ja napisao o sebi pre dve godine kada sam se registrovao i na veliko iznenadjenje utvrdim da me nema tj da se najverovatnije nisam ni predstavio . Bio sam siguran da sam to odradio ali nisam a kako sam vec u cetrdesetim i kako vec 12 godina radim kao profesor u masinskoj skoli GOSA znaci sto bi nas narod reko " pocelo je da se lapi polako ". E ajde sad izpocetka, znaci zovem se Igor Stanojlovic a osim sto radim u skoli bavim se i poljoprivredom i to na dva fronta. Imam sa bratom privatnu firmu ROBINS d.o.o. cija je delatnost uzgoj zivine i imamo roditeljsko jato od 12000 koka nosilja hibrida HUBBARD i inkubatorsku stanicu kapaciteta 60000 jaja nedeljno za proizvodnju jednodnevnih tovnih pilica. Pilice proizvodimo i razvozimo po celoj zemlji Srbiji a delom i u Crnu Goru i Makedoniju. Podaci o firmi se mogu videti na nasem sajtu WWW.ROBINS.CO.RS . Da bi smo obezbedili kvalitetnu hranu obradjujemo i oko 25 hektara zemlje tako da nam je ratarstvo druga delatnost.
Evo i nekih nasih slika
Evo i nekih nasih slika