radovi u malinjaku

Učlanjen(a)
11 Jan 2015
Poruka
51
Pozdrav svima,evo pridruzujem vam se u nadi da cemo imati dosta zajednickih tema.Duze vreme vec pratim skoro sva desavanja na forumu,nadam se da ce nekome pomoci i moja misljenja o temama u vezi proizvodnje maline,otkupa,cene i svega ostalog.:ppozdrav:

Dobro došao, nebi smetalo mnogo bar ime da čažeš u delu za predstavljanje. A što se tiče malina, o tome je dosta toga napisano a uvek ima šta da se doda.

Mislim da je dovoljno ime ''MALINA''inace sam proizvodjac malina na oko 2h,vise od 15 godina se bavim ovim poslom,samo mi molim te reci kako da se ukljucim u diskusije na druge teme,posto sam novi,pa nisam bas najbolje upucen?

Dobro došao??? :ppozdrav: a za uključenje vrlo prosto,izaberi temu u kojoj bi diskutovao.i piši,pitaj,odgovaraj itd. :osmeh:

Dali neko ima klesta ili kako se već zove sprava za vezivanje malina,i li je neko video kod nekog kako se pokazalo???

Licno sam imao priliku da koristim ovakve makaze za vezanje maline.Nisu dobre.Ne mogu da stegnu lastar na zicu pa kad dune vetar sabije sve lastare u snopove.Inace mislim da su oko 7000 din...
Beli kanap za vezanje i polako,najbolje tako...

Novii@ hvala puno.
Kupinars@ pa i meni se cini po snimku da to nebi drzalo bas dobro,hvala na savetu.

Nazad
Vrh