R65 hidraulika

miki2694

Novajlija
Učlanjen(a)
1 Feb 2018
Poruka
3
Pozdrav svima,nov sam ovde pa ne znam kako ovo sve i funkcionise. Nadam se da cete imati razumevanja za mene.
Radi se o tome da imam problem sa hidraulikom kod rakovice 65. Stvara se pritisak u rezervoaru i kad se odvrne cep ulje iskipi u vidu pene. To se desava kad su poluge hidraulika podignute. I poluge se sporije dizu. Da li vam je poznat taj problem? Hvala u napred!

Pozdrav i dobro došao na poljoinfo forum, što se tiče traktora to je najbolje da pitaš u delu foruma gde se o njima piše.

Pozdrav svima,nov sam ovde pa ne znam kako ovo sve i funkcionise. Nadam se da cete imati razumevanja za mene.
Radi se o tome da imam problem sa hidraulikom kod rakovice 65. Stvara se pritisak u rezervoaru i kad se odvrne cep ulje iskipi u vidu pene. To se desava kad su poluge hidraulika podignute. I poluge se sporije dizu. Da li vam je poznat taj problem? Hvala u napred!

Problem ti je semering na pumpi hidraulike. Propušta pa u sistemu imaš falš vazduh i zato peni hidraulično ulje. To je kod mene bio slučaj, pisao sam (i stavljao slike) još davno o tome, ali sad ne mogu da se setim gde na forumu.

Nazad
Vrh