Program za vodjenje evidencije jagnjenja ovaca

johan85

Novajlija
Učlanjen(a)
26 Jan 2013
Poruka
5
Na vasem forumu sam pronasao PROGRAM za vodjenje evidencije jagnjenja ovaca, program je super, i ja sam ga skinuo i poceo caletu da vodim evidenciju jagnjenja ovaca. Ali imam jedan problem, prestao je da racuna starost jagnjadi. Pa sam hteo da Vas zamolim da pokusate da resite ovaj problem. Saljem vam i program, gde imate sve ubaceno, samo treba da pokusate da ispravite to racunanje.
Unapred zahvalan.
https://www.box.com/s/6ydfe8mpizhfwuppqap5

Pozdrav i dobro nam dosao. Ova tema sluzi za predstavljanje novih clanova u par reci odnosno recenica. To ocekujemo i od tebe, pa cemo onda dalje.:ppozdrav:

eeeee onda ovako: :)

Ja sam Jovan Djurkovic, i bas mi se svidja ovaj forum, jer ima svasta da se nadje, a i da se nauci puno toga. Ovde sam pronasao program koji me je odusevio, ali ima neki problem u tom programu, pa sam se registrovao da bi mi neko pomogao.

Ako treba da se predstavim malo bolje, evo ucinicu to. :)

Jovan Djurkovic iz Raznja
zaposlen,
neozenjen (ali imam devojku :D )
zavrsio srednju ekonomsku skolu
imam svoju porodicnu farmu, bavim se uzgojom ovaca Virtemberg rase :) i bas se isplati. ;)
i to je to, ukratko.
ako vas jos nesto interesuje, pitajte. :D

Hvala Jovane, ovo sto si napisao za malo bolje predstavljanje mozes uneti u svoj profil. Pozzz:ppozdrav:

Na vasem forumu sam pronasao PROGRAM za vodjenje evidencije jagnjenja ovaca, program je super, i ja sam ga skinuo i poceo caletu da vodim evidenciju jagnjenja ovaca. Ali imam jedan problem, prestao je da racuna starost jagnjadi. Pa sam hteo da Vas zamolim da pokusate da resite ovaj problem. Saljem vam i program, gde imate sve ubaceno, samo treba da pokusate da ispravite to racunanje.
Unapred zahvalan.
https://www.box.com/s/6ydfe8mpizhfwuppqap5

Pre svega dobro došli. :ppozdrav:
Evo da pomognem vama i ocu.

U celiju "I (i) 5", uesite sledeću funkciju, =$I$4-C5

U ćeliju C 5, unosite datum u formatu, npr. 28.12.2013, u ćeliji B 5 će vam automatski ispisati datum parenja, a u I 5 starost jagnjadi.
Nadam se da sam vam pomogao, ako treba još nešto tu sam.

Matkee, hvala ti za ove instrukcije. :) Vec sam to sve lepo prepravio, jer sam kontaktirao autora ovog programa, i on mi je sve lepo objasnio.

Imam trenutno 25 jagnjadi, i jos treba da se ojagnje. Za jedno mesec - dva, dostici ce zeljenu tezinu za prodaju. ;) bice ovo uspesna godina.

- - - - - - - - - -

evo ovde mozete da pogledate moje stado.

http://www.youtube.com/watch?v=Ar4uRFFvdss

Pre svega dobro došli. :ppozdrav:
Evo da pomognem vama i ocu.

U celiju "I (i) 5", uesite sledeću funkciju, =$I$4-C5

U ćeliju C 5, unosite datum u formatu, npr. 28.12.2013, u ćeliji B 5 će vam automatski ispisati datum parenja, a u I 5 starost jagnjadi.
Nadam se da sam vam pomogao, ako treba još nešto tu sam.

ovo mi nije sasvim gde sta upisujem

I5, C5 su nazivi ćelija, odnosno polja gde se seku kolona i vrsta, kao na šahovskoj tabli.

Nazad
Vrh