dragan.kovacev
Član
Mi se spremamo za repicu krajem februara ako vreme dozvoli 170kg/kj uree pilirane, tad ce i psenica dobiti istu porciju. To joj je sve i svja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sami ste uzorkovali ili platili kucu? na 30 je ok sa onom sondom da se uzima, ali na 90 nemoguca misija, zato je i dalje nisam radioNe znam zašto bi žurili. Uradite N-min analizu pa onda prihranjujte. Računajte da se sa snegom unese dosta azota u zemljište. Već 5 godina radimo N-min i zaista opravdava svaki dinar uložen u tu analizu. Prošle godine sa samo 100 kg uree po ha smo ostvarili 9 tona prinosa pšenice po Ha.
Sam sam uzorkovao. Nije baš toliko teško. Bušio sam na pet mesta do dubine od 90 cm.Sami ste uzorkovali ili platili kucu? na 30 je ok sa onom sondom da se uzima, ali na 90 nemoguca misija, zato je i dalje nisam radio
Kako sneg unosi azot u zemljiste? Odakle azot u sneg?Ne znam zašto bi žurili. Uradite N-min analizu pa onda prihranjujte. Računajte da se sa snegom unese dosta azota u zemljište. Već 5 godina radimo N-min i zaista opravdava svaki dinar uložen u tu analizu. Prošle godine sa samo 100 kg uree po ha smo ostvarili 9 tona prinosa pšenice po Ha.
Iz vazduhaKako sneg unosi azot u zemljiste? Odakle azot u sneg?
Nema od toga nistaIz vazduha
Isto. Tek tamo 10-15 februarDo februara nema akcije u ataru.