Zdravo ja sam Vladan......
S someca Novajlija Učlanjen(a) 4 Avg 2012 Poruka 6 Lokacija Donji Krnjin-Leposavic 22 Apr 2013 #1 Zdravo ja sam Vladan......
francuz Prijatelj Foruma Učlanjen(a) 12 Jan 2010 Poruka 1.576 Lokacija Donji Krnjin, Leposavic, KiM, Srbija 22 Apr 2013 #2 Ajde malo opsirnije to komsija..., cime se bavis, sta imas od mehanizacije, koji su ti interesi...konkretnije malo..., 'oce narod da pomisli da ne znamo da se izrazavamo, mi iz Donjeg Krnjina . I da..., dobrodosao Vladane !
Ajde malo opsirnije to komsija..., cime se bavis, sta imas od mehanizacije, koji su ti interesi...konkretnije malo..., 'oce narod da pomisli da ne znamo da se izrazavamo, mi iz Donjeg Krnjina . I da..., dobrodosao Vladane !
stole77 Član Učlanjen(a) 20 Dec 2011 Poruka 1.174 Lokacija Срем 3 Maj 2013 #3 francuz je napisao(la): Ajde malo opsirnije to komsija..., Kliknite za proširenje... добро тек је прва порука где си навалио
francuz je napisao(la): Ajde malo opsirnije to komsija..., Kliknite za proširenje... добро тек је прва порука где си навалио