predstavljanje

jovalek

Novajlija
Učlanjen(a)
16 Jan 2013
Poruka
5
zovem se Aleksandar,iz Loznice sam,imam 33 godine i trenutno se ne bavim nicim,mislim nisam zaposlen,svidja mi se vas sajt i hteo bih malo ucestvovati na forumu!Hvala

- - - - - - - - - -

Pozdrav za sve forumase,posto sam novi ovde,hteo bi da mi neko pomogne oko problema koji imam sa svojom motornom testerom,naime radi se o testeri dolmar ps-400,kupio sam je novu pre par godina i vrlo malo radi sa njom,sebi za kucne potrebe,ali sada imam problem,kada je hladna upali kao mina i radi dobro sve dok je ne ugasim a posle toga ni da se javi,struju ima na svecici ali da upali ni pojma,da bih je upalio moram kanuti koju kap goriva na svecicu i tek tako upali posle par potezanja kanapom,jako me nervira,pomoc ako neko razume problem,hvala!

Dobro došao Aleksandre :ppozdrav: a za tvoj problem sa testerom,naćićeš sve što te zanima u delu foruma,u temi motorne testere:osmeh:

Uh, komplikovano je ovo predstavljanje, dobio sam poruku da postavim novu temu - predstavi se, ali nakon predstavljanja nisam video mogucnost konacnog pustanja poruke...iako nisam laik oko foruma i racunara. Ako je moguce da se ovde predstavim. Ja sam Dalibor (obrnuto robilad) i dugo sam na forumu kao posmatrac tema zivinarstvo - hobi i opsesija...

Nazad
Vrh