Predstavljanje

sasacre

Član
Učlanjen(a)
23 Feb 2017
Poruka
133
Pozdrav svima na forumu, bavim se poljoprivredom dodatno (uglavnom kažem kao hobi), a prvenstveno radim u privatnoj firmi u BGD. Inžinjer sam računarske tehnike. Otac mi je uz posao radio zemlju koju imamo, a ja sam to preuzeo već nekoliko godina. Radim nešto preko 20 jutara. Pratim ovaj forum već duži niz godina, a mislim da je došlo vreme da se i ja priključim, da dam skroman doprinos :osmeh:

P.S: Mogu da vam kažem da je ovaj proces predstavljanja malo zakomplikovan :sta: .....trebalo mi je pola sata da lutam (da ne kažem da sam tri puta čitao uputstvo :osmeh: ), dok nisam našao kako da se predstavim......a radim ceo život sa računarima, internetom, projektima i uputstvima :haha:. Možda da je jednostavnije i brže, možda bi imali više aktivnih članova :ppozdrav:

Pozdrav i dobro došao na poljoinfo forum. Što se tiče postupka aktivacije na forumu bilo je to jednostavnije, ali su rezultati u radu foruma bili lošiji.

Hvala, bolje vas našao :ppozdrav:. Ništa nije strašno, kad se dobro završi ..... a uvek može i da se pita doduše ::super::

Nazad
Vrh