Pozdrav svima na forumu, bavim se poljoprivredom dodatno (uglavnom kažem kao hobi), a prvenstveno radim u privatnoj firmi u BGD. Inžinjer sam računarske tehnike. Otac mi je uz posao radio zemlju koju imamo, a ja sam to preuzeo već nekoliko godina. Radim nešto preko 20 jutara. Pratim ovaj forum već duži niz godina, a mislim da je došlo vreme da se i ja priključim, da dam skroman doprinos
P.S: Mogu da vam kažem da je ovaj proces predstavljanja malo zakomplikovan .....trebalo mi je pola sata da lutam (da ne kažem da sam tri puta čitao uputstvo ), dok nisam našao kako da se predstavim......a radim ceo život sa računarima, internetom, projektima i uputstvima . Možda da je jednostavnije i brže, možda bi imali više aktivnih članova
P.S: Mogu da vam kažem da je ovaj proces predstavljanja malo zakomplikovan .....trebalo mi je pola sata da lutam (da ne kažem da sam tri puta čitao uputstvo ), dok nisam našao kako da se predstavim......a radim ceo život sa računarima, internetom, projektima i uputstvima . Možda da je jednostavnije i brže, možda bi imali više aktivnih članova