predstavljanje

Zaki&zone

Član
Učlanjen(a)
30 Maj 2014
Poruka
105
Zovemo se Zaklina i Zvonko. Veliki smo ljubitelji kunica, divljih ptica, ukrasne zivine, prirode i strastveni ribolovci. Zivimo u Nisu, ul. Branka Krsmanovica br.14/69, mob.tel 063/ 751 2 566. Postosam ja otisao u penziju odlucili smo da predjemo i zivimo na selu. To je selo na 11 km od Nisa (Aleksandrovo). Imamo sve uslove da nastavimo sa gajenjem kunica. Pozdravljamo sve kunicare sa ovog lepog foruma i zelimo vam pune kotilice madih kunica.

Bora, hvala na dobrodolici. Mislim da ce mo se lepo druziti na fofumu, jer stvarno ima divnih ljudi ovde. Supruga i ja planiramo da krenemo sa gajenjem kunica posto planiramo da zivimo na selu, u stvari to je prigradsko naselje na 11km od naseg stana. Inace ja sam nekada cuvao kunice Belgijske orijase, pa sam prestao zbog velikih obaveza. Medjutim sad sam u penziji i imam slobodnog vremena da se posvetim uzgoju kunica i zivinom. Na insistiranje supruge krenuli smo sa renoviranjem objekta gde ce mo drzsti kunice. Sledece nedelje planiram da uzmem materijal za kaveze i tek kadnjih zavrsim onda sledi naseljavanje istih sa stanarima.lep pozdrav svim kunicarima sa foruma a i sire.

- - - - - - - - - -

Hvala, jos bolje vas nasli.

- - - - - - - - - -

Hvala, jos bolje vas nasli.

Žaki i Zone,dobra ideja, i želim vam dobar uspeh i da bude i hobi a i ::novac::,ja se iz hobija bavim starim traktorima i stabilnim motorima :osmeh:

Nazad
Vrh