Predstavljanje, mehurasta gar kukuruza

Nebojsa i Jovana

Novajlija
Učlanjen(a)
24 Jul 2021
Poruka
3
Zdravo, mi smo ucenici srednje skole koji rade naucno istrazivanje za Istrazivacku stanicu Petnica u blizini Valjeva. Potreban nam je primerak mehuraste gari kukuruza za nas projekat. Nas projekat se sastoji od pronalazenja organskog fungicida mehuraste gari kukuruza. Ako bilo ko ima na svom polju kukuruza infekciju slicne gljive mnogo bi nam znacilo da se javite, najvise odgovora Ako ste u blizini Beograda ili Valjeva ali i u drugim delovima Srbije. Samo bi smo uzeli nekoliko primeraka gljive.

U slici je prikazana gljiva mehurasta gar, Ako je iko prepoznaje molim vas se javite ovde ili na email jovanadumenk2@gmail.com znacilo bi puno! Hvala unapred :)

To cete naci ove godine vrlo lako . Bas pisemo o tome . Rado bih poslao postom u paketu ,ali ipak sam iz druge drzave a i vrlo brzo ce se neko javiti da vam posalje ko je blize ili da dodjete . Upravo nas je dosta na toj temi.

Zdravo, mi smo ucenici srednje skole koji rade naucno istrazivanje za Istrazivacku stanicu Petnica u blizini Valjeva. Potreban nam je primerak mehuraste gari kukuruza za nas projekat. Nas projekat se sastoji od pronalazenja organskog fungicida mehuraste gari kukuruza. Ako bilo ko ima na svom polju kukuruza infekciju slicne gljive mnogo bi nam znacilo da se javite, najvise odgovora Ako ste u blizini Beograda ili Valjeva ali i u drugim delovima Srbije. Samo bi smo uzeli nekoliko primeraka gljive.

U slici je prikazana gljiva mehurasta gar, Ako je iko prepoznaje molim vas se javite ovde ili na email jovanadumenk2@gmail.com znacilo bi puno! Hvala unapred :)
Ima kod mene lepih primeraka, Opovo blizu Beograda

Nismo se razumjeli , mislio sam da mi ovde na forumu upravo pisemo nesto o toj garezi u temi kukuruz 2021, kada ste vi pomenulida trazite . Nisam mislio da nesto istrazujem . Izbinjavam se ako sam nejasno napisao .pogledajte temu kukuruz 2021 malo umazad , mada mi smo ovde samo pominjali o tome u smislu dali pravi stetu kukuruzu.

Nazad
Vrh