Dobro veče svima, moje ime je Stevan, iz Novog Sada sam, bavim se trgovinom žitaricama, uljaricama zaštitnim sredstvima i veštackim djubrivima U POLJOPRIVREDI. Najvažnije od svega je poštenje i dobre namere. Bojim se da u poljoprivredi u Vojvodini u sadašnjem trenutku vladaju najsurovije obračunavanje sa konkurencijom i monopoli. No na nama svima je da (kad se radi o našem pojedinačnom delovanju) utičemo da ne dodje do potpune uzurpacije tržišta od par korporacija, u suprotnom, svima nam se piše loše! Moje lično mišljenje povodom cene kukuruza je da je jako dobra i da je uvoz kukuruza iz Ukrajine MK Grupe potencijalna opasnost za damping cene, no ne mora nužno da znači. ono što je definitivno stoprocentna istina je da je taj kukuruz 2- 2,5 puta lošijeg kvaliteta od domaćeg. Ovako nešto sam predvideo i sam bez ikakvih insajderskih informacijama čim sam video koje kulture su zabranjene (tj. ograničene za izvoz). Nije to bila neka velika mudrost obzirom na činjenicu ko najviše izvozi kukuruz u Srbiji...