Pozdrav i dobro došao. Mogao si malo reći ko si, šta si čime se baviš i šta te zanima oko poljoprivrede. nema potrebe da se odmah ide sa samopromocijom.
Ukratko,
Ja sam Bojan, osoba zadužena za medije ispred Dr Agro tima.
Ideja o stvaranju specijalizovanog vloga o ratarstvu ovakvog formata je potekla od kolege Branimira, koji je i voditelj jednog segmenta iste.
Dr Agro je zamisljen kao neprofitna emisija ili vlog (kako vam je lakse), koja ima za cilj da promovise edukaciju, zastitu zivotne sredine i modernu agronomiju.
Sastoji se iz nekoliko segmenata koji cine jedinstvenu celinu, u trajanju od max 20 min.
Ti segmenti su:
Dr Agro Skola - deo namenjen početnicima, farmerima, menadzerima i ostalim ljudima koji koji korak po korak obrađuje teme iz oblasti poljoprivrede. Ovaj deo je kompletno u of-u, pokriven 2d animacijama.
Dr Agro Minut - deo namenjen farmerima koji žele više znanja u oblasti pedologije, agronomije, mehanizacije...Kompletno u ofu, pokriven 2d animacijama
Dr Agro Show - centralni deo emisije koji obrađuje jednu temu
Dr Agro test - deo namenjen testiranju masina u realnim uslovima
Dr Agro eco- deo namenjen ocuvanju zivotne sredine, resursa zemljista kao i pcela i drugih polinatora
Dr Agro startup - deo namenjen upoznavanju farmera sa tehnoloskim inovacijama u svetu i kod nas
Dr Agr tech - deo namenjen obuci i upoznavanju sa terminom precizna poljoprivreda
Emisija nema sponzora, dakle niko nas ne finansira i nikome nismo duzni da radimo promocije. Iz otg razloga televizije ne žele da saradjuju sa nama, tj to je glavna prepreka.
Mozemo konstatovati da je u pitanju nezavisna emisija, uradjena po USA modelu, dinamicna non stop u pokretu.
Nemojte zameriti male pocetne greske, a ovim putem bi zeleli da cujemo vase utiske kao i sugestije/kritike
S obzirom da ja nisam agronom, za ostala pitanja mozete se obratiti Branimiru.
Hvala jos jednom i vidimo se,
Bojan