Ja sam Slavoljub iz okoline Trstenika, bavim se ovcarstvom, kupinom, malinom itd...
B beli ts Novajlija Učlanjen(a) 2 Maj 2016 Poruka 3 Lokacija trstenik 4 Maj 2016 #1 Ja sam Slavoljub iz okoline Trstenika, bavim se ovcarstvom, kupinom, malinom itd... Poslednja izmena od urednika: 5 Maj 2016
novii Administrator Urednik Učlanjen(a) 24 Jul 2007 Poruka 9.556 Lokacija Apatin 5 Maj 2016 #2 Pozdrav Slavoljube i dobro došao na forum.
N Nenad Ristic Član Učlanjen(a) 1 Maj 2016 Poruka 31 Lokacija paracin lebina 5 Maj 2016 #3 beli ts je napisao(la): Ja sam Slavoljub iz okoline Trstenika, bavim se ovcarstvom, kupinom, malinom itd... Kliknite za proširenje... Pozdrav rodjo,ovo je forum bas za nas,sve vezano za poljoprivredu,samo pitaj sve sto te interesuje,dobro došao na forum.
beli ts je napisao(la): Ja sam Slavoljub iz okoline Trstenika, bavim se ovcarstvom, kupinom, malinom itd... Kliknite za proširenje... Pozdrav rodjo,ovo je forum bas za nas,sve vezano za poljoprivredu,samo pitaj sve sto te interesuje,dobro došao na forum.