Pozzzz

gogo2409

Novajlija
Učlanjen(a)
21 Mar 2015
Poruka
3
Zovem se Goran,stanujem u Zagrebu ali imam podosta zemlje u Lici, u planu mi je obnovit zapusteni vocnjak i pomladit ga ali spletom okolnosti po tom pitanju sam napravio jako malo,imam 27 godina,po zanimanju Vatrogasac,ali i mehanicar,volim kemijat,varit popravljat pa se nadam da cu kolko tolko doprinjet forumu,u planu mi je izrada malcera kosilice za traktor pa sam usput dosao po neke ideje. LP :)

Pozdrav Gorane i dobro došao, što se tiče razvijanja voćnjaka to ne može da se odradi na brzinu. Ašto se tiče ideja i inovacija za poljomehanizaciju toga se može naći na dosta mesta na forumu.

Ma znam da neide na brzinu,ali ovo stanje kakvo ja imam je katastrofalno i trebat ce godine da se to dovede u red,Morat cu ga pomladit valjda sa 50 posto,vocke su prije rata zasadene,onda ti je jasno kakvo je stanje,neki savjetuju sve pomlatit i iz pocetka a u principu tako ce skoro i bit.

Zaboravih navest od mehanizacije posjedujem traktor Store 402 jako malo izrauban kupljen prije 3 godine i sluzi nam za izvlacit drva morao bih koju sliku okacit,neki dan sam napravio naletnu korpu koja se kaci na hidrauliku,i cezu za drva koju smo sami pravili i zbilja medu boljima je u selu :)

Problem je sto nemam traktora u lici pa se moram molit nekome,ali kroz god dvije nadam se da ce se i to rijesit mlad sam stignem :)

Nazad
Vrh