gagikontrec
Novajlija
Zelim da pozdravim sve clanove foruma! Ja sam Dragan Kontrec ,iz Borce sam kod Beograda.Usao sam ovde jer zelim da ponudim neke alate koji ce puno olaksati posao svima koji se bave obradom zemlje.To su sve rucni alati, veoma laki za rad a veoma efikasni. Mislim da je forum najbolje mesto gde ce svi koji koriste moje alate moci da razmene svoja iskustva, da se vidi da li su zadovoljni ili ne,da cujemo nove predloge i ideje i da bi oni koji tek zele da koriste neki od alata imaju uvid u to da li to vredi ili ne,da li je za njihove potrebe ili da jednostavno lakse odluce koji od alata da uzmu.Mislim da je ovo najposteniji nacin da se buduci korisnici tih alata na neki nacin zastite od toga da su mozda pogresili sto su uzeli alat ili sto nisu uzeli onaj koji bi im vise odgovarao.Ipak, jedno je kad ja koji prodajem,opisujem taj alat, a drugo je kada vi vidite i procitate da su ljudi zadovoljni.Posto je ovo moj prvi post,nemam prava da postavim oglas,ali i to ce doci.Do tada -srdacan pozdrav svima!!!
Dragan
Dragan