pozdrav

mrgo

Novajlija
Učlanjen(a)
7 Jun 2013
Poruka
4
novi sam ovdje zovem se velibor i iz berana sam cg svaka cast za forum pronasao sam puno korisnih stvari koje su me interesovale a nisam znao. E sad naime imam jedan problem pa bih zamolio nekog ako moze da mi pomogne radi se o sledecem imam motornu sthil 038 av i ne baca mi ulje na lanac kako treba tacnije baca samo pod punim gasom a sraf za stelovanje je proklizao pa neme svrhe da vrtim ako neko zna sta moze da bude i kako da rijesim to bio bi mu puno zahvalan.pozdrav unaprijed hvala

Dobro došao Velibore :ppozdrav: a za tvoju testeru,nevalja ti pumpa za podmazivanje lanca :ideja: a na forumu imaš temu o testerama,pa se malo tamo raspitaj detaljnije :osmeh: Velibore,tema o testerama se nalazi u podforumu ostale oblasti,klikneš na to i videćeš piše tema motorne testere :cvetic:

hvala na odgovoru slabo se snalazim sa ovim tehnickim napravama vise sam suma kamion ali mislim da nije pumpa zbog toga sto mi se to jednom vec desilo al na husvarnoj i bio joj je zacepio filter ulja a na ovu ne mogu da skinem zbog toga sto mi je sraf preglajzao koko mi kazemo pa me interesuje kako ga odvit pokusacu na podforum

Nazad
Vrh