Pozdrav !

CHlas

Član
Učlanjen(a)
6 Feb 2012
Poruka
78
Pozdrav ljudi. Moje ime je Matej, dolazim iz Orašja (BiH). Imam 14 i pol godina i već polako se bavim poljoprivredom. Radim sa komšijom i sa djedom. Šta reć, Komšija ima Hurliman H-490, IMT 560 i Đuro Đaković M770 (mislim da je taj).

Evo koja slikica
33975184.jpg

49687702.jpg

18533352.jpg

11431521.jpg

Djed nedavno kupio Zetora 6211, pa u akciju sa njim, ove godine 12000 bala urađeno, a od toga sam dosta ja napravio :D
p1509111637.jpg
p121011180801.jpg

p230911163901.jpg

Balirka je Welger AP 61, kupljena prošle sezone.

Evo Zetor
dsc05412j.jpg

dsc05411r.jpg

Dobro došao na Poljoinfo forum.
Tvoje predstavljanje na forumu može poslužiti za primer ostalima.
Svaka čast.:bravo:

Dobro došao na forum, lepo je videti da mlade ljude interesuje poljoprivreda. :bravo:Domaćinsko imanje, siguran sam da ćeš dosta toga moći da naučiš ovde !
Lepo predstavljanje kolega ! :ppozdrav:

Dobro došao na forum, lepo je videti da mlade ljude interesuje poljoprivreda. :bravo:Domaćinsko imanje, siguran sam da ćeš dosta toga moći da naučiš ovde !
Lepo predstavljanje kolega ! :ppozdrav:

Jeste, mladi ljudi i poljoprivreda = rjetkost :)
Vjerujem da ću naučiti, ali ipak znam ja toga dosta...Hvala kolega, zivio !

pozz mladi covece jeste da nisi puno mladji od mene,ali na forumu si sigurno ... Svaka cast:ppozdrav:

Hvala vam

@Matic - Javim ti kad pogledam, mi smo treća ruka ( treći vlasnik ) tako da nisam zagledo na firmu, ali kad pogledam javim ti.. Zivjeli

e moj jarane iz brčko distrikta nema šanse za subven. u rs vi ste država u državi a ja mislim da i vi imate dobre uslove i subvencie prije ste imali najjače poticaje na tov junadi,ali da ja tebi zaželim dobrodošlicu na forum i da ti kažem i ja sam u tim godinama startovo.Čak sam radio i u austriji i sve batalio i u njivu pa ljepota,biće padova i sovanja al ko ga j.be sam si svoj gazda

Gazda bio gazda osto otkad radim sa sto posto :) hehe fora reklama ? Ak ju niste vidli evo pogledajte

Ja sam iz Orašja, Bosanska Posavina, al to je odma do Brčkog :)
Evo uživajte uz 100 % :osmeh:

Solidan je to servo, samo ima jedan jedini problem, ima lufta.Kada pođeš pomicat volan ništa, možda kojih 5 stupnjeva pa tek onda počinje hvatat... Sve ostalo je super :)

Evo vratio se iz Njemačke...
Fino smo pogledali prikolicu, koja nas jako zanima,
19554328.jpg

Jako sam se iznenadio kada sam vidio kolika je, visoka je oko 3 metra, duga 9 metara a široka 2 i pol.

Zatim smo otišli da kupimo presu.Fino, došli mi, platili i kad je trebalo utovarit počeli problemi...

asdadyo.jpg

48950126.jpg

20749417.jpg

Spala dugačka vila, a 5 sekundi prije nego što je spala moj stari je bio pored nje... Sva sreća nikom ništa nije bilo, a Švabo nije htio 100 € da dadne nazad zbog te nesreće...

Vozio je rođak sa Mercedesom 180 KS

71177256.jpg

Ovako je izgledao natovaren...

74513067.jpg

Pa smo stali malo u Welsu i nakupovali sebi hrane i pića da možemo stić kući :D

70640334.jpg

Kad budes znao napisi i mene interesuje takva prikolica. Mislim da je clan @RatkoPa platio njegovu 2150 evra. Interesuje me koja im je cena u inostranstvu da li se isplati uvoziti.

Nazad
Vrh