Pozdrav

snajp

Novajlija
Učlanjen(a)
7 Mar 2011
Poruka
6
Listajuci forum primetio sam da je veliki "greh" ne napisati nesto u u ovoj temi. ::namigivanje::, pa, uzimajuci to u obzir zelim svim clanovima foruma sve najbolje i jedan Veliki pozdrav od mene. ::super::

Inace, forum sam posetio imajuci u vidu da se trenutno izmedju ostalog bavim i kunicarstvom, a kad nesto radim, obicno volim sve da procitam o tome (mada vec imam dosta iskustva u navedenom).

Toliko za ovo prvo "javljanje", obzirom da sam u ove kasne sate primetio da mi je nalog postao aktivan - vise neki drugi put...

I, jos jednom - veliki pozdrav za sve. :ppozdrav:

snajp je napisao(la):
Listajuci forum primetio sam da je veliki "greh" ne napisati nesto u u ovoj temi.

Nije nikakav greh, nego je ovo uvedeno po želji članova, još dok je forum bio mnogo manji nego sad.

Branko je napisao(la):
snajp je napisao(la):
Listajuci forum primetio sam da je veliki "greh" ne napisati nesto u u ovoj temi.

Nije nikakav greh, nego je ovo uvedeno po želji članova, još dok je forum bio mnogo manji nego sad.

I jesi, i nisi u pravu. Naime, iako sam ovde sam novi clan, imam dosta iskustva na forumima i forumskoj komunikaciji pa prvo prelistam forum na koji se prijavim kako bih se upoznao sa pravilima i ostalim karakteristikama foruma.

Listajuci ovaj forum primetio sam da je vise puta od strane razlicitih korisnika i moderatora skrenuta paznja novim clanovima da se prvo predstave. Takodje, nekim korisnicima je cak vise puta ponovljeno da treba se predstave (negde cak i malo ljutito), pa je to sada po meni jedno pravilo i obaveza na kojoj se insistira.

Ne bih sad da citiram sve takve poruke, ali ako se malo prelista forum lako ce se naci takve poruke (to me je i asociralo u rane jutarnje sate kad sam primetio da je nalog aktivan da napisem tako nesto).

U prevodu: mozda je uvedeno na zahtev clanova, ne sporim ni korisnost ni stetnost takvog pravila, predstavio sam se i nije mi tesko, ali ipak mislim da u sadasnjem momentu predstavlja neki "greh" ako se novi clan ne predstavi obzirom da se insistira na tome. ::namigivanje::

p.s. sve u svemu, licno za mene ovo i nije toliko bitno, pravilo je foruma i treba ga postovati, pa vas jos jednom pozdravljam i zelim sve najbolje u radu svim clanovima i administraciji foruma.

Pozdrav. Snajp

Nazad
Vrh