Izgleda da sam ja jedan od retkih amatera ovde
Šalim se naravno, ali moja priča je drugačija, ali da ne bih pisao roman ovde, ideja mi je da se na nekim manjim površinama do 50 ari zajedno, bavim hobi voćarstvom i ratarstvom. Te površine nisu obrađivane, a ispostavilo se da posle više od dvadeset godina u Beogradu, ne mogu lako da pronađem traktoristu koji bi mi jednu od tih površina izorao, pa evo i prvog pitanja na forumu da li neko iz Varvarina ili okoline ima volju da se dogovorimo oko oranja dvadesetak ari za sada?
Inače, moje zanimanje nije daleko od poljoprivrede. Doktorirao sam biohemiju, a bavim se analizom namirnica, a posebno ostacima pesticida u namirnicama. Tu sam ekspert, ako nekome mogu da pomognem, rado ću odgovoriti. Da napomenem odmah, agrotehničke mere ne poznajem, samo ostatke pesticida u gotovim proizvodima na tržištu.
Ovako bih se otprilike predstavio, dugi komentari su dosadni. Pozdrav i ako neko poznaje traktoristu, hej javite

Inače, moje zanimanje nije daleko od poljoprivrede. Doktorirao sam biohemiju, a bavim se analizom namirnica, a posebno ostacima pesticida u namirnicama. Tu sam ekspert, ako nekome mogu da pomognem, rado ću odgovoriti. Da napomenem odmah, agrotehničke mere ne poznajem, samo ostatke pesticida u gotovim proizvodima na tržištu.
Ovako bih se otprilike predstavio, dugi komentari su dosadni. Pozdrav i ako neko poznaje traktoristu, hej javite