Pozdrav

helichrysum

Novajlija
Učlanjen(a)
3 Jan 2012
Poruka
10
Pozdrav svima!
Zovem se Dragana, živim blizu Bg, ne mogu da kažem da smo muž i ja poljoprivrednici jer to je ozbiljno zanimanje ali obnavljamo polako nekadašnje (porodično) domaćinstvo: gajimo malo životinja za naše potrebe, malo bašte, krčimo zapušteno voće, sadimo nove sadnice, itd.... Ovaj forum godinama pratim svakodnevno i primenjujem(o) korisne savete vas iskusnih....i hvala vam što nesebično delite i dobra i loša iskustva.
Toliko za ovaj prvi post, pozdrav!

Pozdrav Dragana i donro došla na poljoinfo forum.

Hvala novii, na dobrodošlici... Pošto si ti ovde šef ;) Moram da te davim sa početničkim pitanjima... Imam jedno pitanje vezano za negu ovaca, ali nije mi još uvek dozvoljeno da "odgovaram" na temi... još uvek mi je aktivno obaveštenje da moram da se predstavim ovde....šta sam pogrešno uradila? Gde sam zabrljala?

Добро дошла Драгана :ppozdrav: Па ако си прочитала правила форума,онда ти је све јасно.30 дана неможеш отварати теме,али зато учествуј у већ постојећим темама.О овцама имаш тему,па питај шта желиш да сазнаш :osmeh:

Ovo se dešava pošto se ne prebacujue automatski iz grupe "Predstavi se " u grupu "Novajlije". Forum je podešen da to odradi u određenim vremenskim interavalima i nekad se mora malo duže čekati.

Kako vidim sad možeš već da pišeš u drugim temama.

Hvala svima, pozdrav:ppozdrav: U redu je sad za poruke, dobila sam pravo da pišem! Nadam se da se nećete pokajati, jer opšte je poznato koliko su žene pričljive :osmeh:.

Nazad
Vrh