Pozdrav ime mi je Tihomir a nic i nadimak Jajo (to po prezimenu vučem odmah da razjasnimo porijeklo ) mlad sam 49 godina iz Siska sam za one koji ne znaju ili nisu čuli to je bio jedan od najindustriliziranijih gradova u bivšoj nam državi nalazi se 50 km od Zagreba dakle Hrvatska. Po zvanju sam inžinjer poljoprivrede iz stočarstva, srednju poljoprivrednu za vet tehničara završio u Križevcima te tamo nakon JNA i višu školu. Porodično sam vezan uz poljoprivredu i generacijama se bavimo istom. Bavili smo se svime i svačime propali u dosta projekata u ponekom i uspjeli tako da iskustva imam svakojakih vrsta. Mlad sam završio u mirovini te sam godinama tražio nešto što bi mi bilo i hobi a i dopuna kućnog buđeta na radost ukućana zasadio sam malinu.Neveliku plantažu ali ukućanima i to previše, tako da sad najviše ja lično ovdje mi govorimo osobno hodam sagnut kao upitnik i ustrajno berem te iste maline. Cilj i namjera mi je surađivati i tražiti savijete od iskusnijih članova ovog foruma a ja ću se suzdržati od davanja istih barem na temi maline. Drugarski pozdrav svim članovima foruma od Tihomira zvanog Jajo.
p.s. Dugo nisam pisao nešto suvislo pa mi se omaklo i više od dvije rečenice od kojih su barem dvije razumljive.
p.s. Dugo nisam pisao nešto suvislo pa mi se omaklo i više od dvije rečenice od kojih su barem dvije razumljive.