Pozdrav!

Amater77

Novajlija
Učlanjen(a)
8 Mar 2015
Poruka
6
Zdravo, Do sada nisam imao interesovanja za poljoprivredu, ali posto imam solidno dvoriste resio sam da posadim neko voce (vec posadjeno oko 24 kom. razno, tresnje, sljive, kajsije, nektarine, kruske, breskve, jabuka...) A sada se spremam i za povrce, kupio sam traku kap po kap i malc foliju, pokusavam da napravim svoj rasad paradajza i paprike u kuci ali nisam bas zadovoljan, mada je osnovni plan bio da kupim rasad ali reko ajde da probam cisto da se zanimam malo dok ne dodje vreme za sadnju u basti. Dosta za pocetak! :)

- - - - - - - - - -

Ako neko moze ukratko da mi napise u cemu je problem, rasad drzim u dnevnom boravku, temperatura je oko 21-23 c Desava se sledece da nisu iznikli svi, postoji par koji bas izgledaju ok, ima nekih mnogo tankih i malih ali velika vecina nije iznikla, citao sam dosta o rasadu ali ne mogu da skontam gde je glavni problem pa molim nekog od iskusnijih ako moze ukratko da mi kaze gde gresim, Hvala

evo i slike od pre nekoliko dana:

A evo i od danas, ovi veliki mi deluju ok, ali nije mi jasno sta je sa onim tankim i zasto ostali nisu iznikli?

Pozdrav i dobro došao na poljoinfo forum. Što se tiče pitanja oko rasade, to je najbolje da postaviš u delu foruma koji je za to predviđen. Tako ćeš brže dobiti odgovor.

Nazad
Vrh