Pozdrav!

Jovana1990

Novajlija
Učlanjen(a)
7 Dec 2014
Poruka
9
Pozdrav svim članovima foruma!

Moje ime je Jovana, imam 24 godine, i živim u jednom selu u okolini Sombora.

Zapravo, ja nemam neke velike veze sa poljoprivredom, a ni sa uzgojem stoke. Na ovaj forum sam došla jer hoću da pomognem svom ocu, koji je ostao bez posla, da započne sa nekim manjim projektom uzgoja prasića, kako bi imao neki mesečni minimalac za sebe. Prostora za neki veći projekat bismo imali, ali nemamo finansija, tako da ćemo da se snalazimo kako znamo i umemo.

Nadam se da će iskusni uzgajivači svinja i krmača za priplod moći da odgovore na moja pitanja i nedoumice. Neke ideje već imam, ali su mi potrebne informacije o konačnoj realizaciji.

Toliko od mene! :)

Dobrodosla Jovana. Samo pitaj sta te interesuje. Ima tu i mladih stocara za zenidbu pa ..... ko zna.

Jest da nisam stocar, ali vidim da smo lenijom vrlo blizu:osmeh: Dobro dosla na forum:cvetic:

Jovana, dobro došla :cao:

p.s. Bojčetiću, nemoj sada ići sivačkim drumom ukaljaćeš se jako :haha:

Momci, i svi vi koji se tako osećate, hvala na dobrodošlici. :D

Trenutno sam mislima u Sivcu, a fizički mnogo dalje, tako da lenijom i nismo tako blizu, hahaha. :D

Ne znam da li da pitanja postavljam ovde, ili da čekam da steknem mogućnost pisanja po ostalim temama? Ovim tempom ću steći pravo dogodine u ovo vreme. :D

Dobro došla Jovana :ppozdrav: mada se nebavim stočarsvom,ali ti želim da uspeš u svojoj nameri :ideja: dobar biznis ::novac::

Pozdrav Jovane, što se tiče pisanja, možeš pisati u ostalim temama. Jedino je ograničenje na pokretanje nove teme jer treba imati napisanih 30 poruka.

Nazad
Vrh