Pozdrav ...

branislav 86

Novajlija
Učlanjen(a)
9 Nov 2014
Poruka
3
Pozdrav svima na forumu, ja sam branislav iz rume imam 28 godina.. Po struci sam instalater, ne bavim se poljoprivredom niti bilo kojom granom poljoprivrede i nemam zemlje na sebi... Ali planiram vec duze vreme da pokrenem proizvodnju jaja sa kokama nosiljama..Sasvim sigurno na prolece.. Citao sam dosta o tome ovde na forumu pa mi i dalje nije bas sve jasno.. Molio bih ljude koji su voljni da mi pisu i pomognu kako poceti i sta dalje... Hvala...

Pozdrav, Branislave i dobro došao. O tome se dosta pisali i većina stvari je već spomenuta, ali ako nenađeš odgovor na nešto, pitaj.

Hvala na dobrodoslici.... pa pre svega me interesuje da li ja mogu nekako uopste da tako kazem registrujem svoju proizvodnju koju bih pokrenuo ukoliko mi se objekat nalazi u dvoristu u kojem zivim jer drugo nemam... i koliki bi trebao biti kapacitet da bi to uopste i mogao da registrujem? jer sa papirom je mnogo lakse... ako neko moze da mi kaze..? hvala unapred...

Treba videti u delu o živinarstvu, mislim da se jaja mogu prodavati i ako imaš registrovano gazdinstvo. Ali kao što sam napiso vidi sa ljudima koji se time bave, a možda su već i pisali na tu temu nešto.

gde bi mogao nabaviti koke nosilje od 18 nedelja.? ako neko moze da mi kaze... u okolina rume..

Na primer da pitaš u delu za živinarstvo, ovo je tema samo da se predstaviš.

Nazad
Vrh