Pozdrav!!!

petboll

Novajlija
Učlanjen(a)
15 Okt 2014
Poruka
6
Razmisljajuci o tome gde uloziti svoj novac,dosao sam do zakljucka da ne treba lutati puno,vec samo dobro pogledati oko sebe,i sve nedoumice ce se razjasniti..Poljoprivredom se nisam bavio nikada,ali smatram da cu svojom energijom i inovativnoscu biti uspesan i u tom poslu kao i ostalima kojima se bavim u zivotu..Unapred se zahvaljum svim forumasima na informacijama koje cemo ovim putem razmeniti!

Dobro dosao na forum i dobro dosao u poljoprivredu !
Nemoj mi zameriti ,ali sta si ti to video u poljoprivredi kad si resio da svoj novac ulozis u nju ? I kojom granom nje si resio da se bavis ?

Ne zameri mi na pitanju, nemoj da mislis da je zlonameno,vec me zanima sta neko ko nema iskustav i dodornih tacaka sa poljoprivredom misli o svemu tome , hvala i jos jednom dobro ti nama dosao

Kao sto vec rekoh,poljoprivredom se nikada nisam bavio,ali to ne znaci da nikada nisam imao dodirnih tacaka sa njom..Porodica moje supruge ima poljoprivredno gazdinstvo,ali se u njemu radilo po principu"kao sto je moj deda"..Krenuo sam od toga da to mora da se unapredi na neki nacin,da se iskoristi sve sto bi moglo odatle,pa je u martu 2013 zasadjen prvi vocnjak sa kajsijama,postavljen zalivni sistem sa opcijom folijarnog djubrenja..U decembru prosle godine kupljen je kamion za prevoz zitarica..do kraja ove godine,kupice se i drugi..Pocela je priprema zemljista za sadnju manjeg vocnjaka tresanja(oko 120 kom),i konacno u zavrsnoj fazi je popuna stale sa 30 muskih telica simentalske rase...Sledece godine planiramo sadnju veceg vocnjaka pod tresnjama na krzljavim podlogama koje cemo uvesti iz Italije...

Kao sto i sam mozes videti jos uvek tu ima lutanja,ali je imanje svakako u porastu,pa je to nesto sto nas sve raduje i drzi u pozitivnom raspolozenje!

Bravo ,samo napred ! Pogresno sam protumacio post , pomislio sam da kreces od nule ,samo sa finansijama ,kao da nista nisam ni pitao ,a ujedno si nam se i malo bolje predstavio , dobrodosao jos jednom

Nazad
Vrh