pozdrav

Možete li malo opširnije da se predstavite?
A ovaj je bas bio opsiran, svaka mu casrt. Pa jel mozete pri registraciji nesto uraditi, ne dati pristanak dok ne ispune ona polja, bar neki minimum od jedne racenice , ako nemoze vise?
A posle se ljute "novajlije " sto niko nece da mu odgovori, na neko pitanje. Pa kome, ko si bre ti da ti odgovaram, kad imas samo izmisljen nadimak i lokaciju ( da li je i ona prava?)???

Možete li malo opširnije da se predstavite?
Izvinjavam se zbog prethodnog posta. Ja sam iz Nis, poreklom iz Matejevac. Od imanja sve zajedno oko 1 ha(dve njivice, vocnjak, vinograd). Bolje receno i nista i sve.:sta: Pokusavam sa tim sto imam da dopunim ono sto mi fali. Malo poljoprivreda, malo zivotinje, pa mi barem hleba i meso izadju malo jeftinije. Interesuje me sve i svasta, samo da mi se isplati. Video sam neka resenja na vasem forumu i resio iz zahvalnosti za podeljeno znanje da se registrujem. Posto mi je iscureo beli dim iz racunara( a kad iscuri beli dim on ne da radi ::namigivanje:spavam: nisam u mogucnosti da cesto postujem. Hvala unapred na razumevanju.

Nazad
Vrh