Pozdrav

Fricky88

Novajlija
Učlanjen(a)
20 Feb 2014
Poruka
23
Ja sam Aleksandar, iz Pirota, skoro smo se sa suprugom vratili iz bg posle 6god, sredjujemo kucu sa placem, tamo njeni cuvaju koze, a od proleca pocinjem uz tasta da cuvam pcele, prvo cemo uzeti 3 kosnice, pa cemo razmnozavati dalje. Inace od poljoprivrede radimo ne previse, cisto za nas, za svinje, i za koze seno, i ostalo povrce. Razmisljao je tast u vezi otvaranja poljoprivrednog gazdinstva, ima nekih 20tak koza, a i planiramo pcelama da se bavimo, ali sam procitao i cini mi se da se ne isplati za tako malo otvarati poljoprivredno gazdinstvo, ali neznam kakvo je to porodicno gazdinstvo, koja je razlika? Dali su troskovi manji...
Pozdrav!

Dobro došao Aleksandre :ppozdrav: svaka čast na odluci da se vratite kući,ispravan potez ::novac:::cvetic:

Mene zanima dosta stvari oko kalemljenja, orezivanje, sadnje, pcelarstva, nesto oko stoke, oko zivine itd, ali malo je glupo to sto nemogu da otvorim temu nego mogu samo da odgovaram na poruke, neznam kako bese, temu valjda mozes da otvoris posle mesec dana ili kako vec...nije bitno. ali hocu npr. da pisem nesto o nekom medonosnom bilju, o kome nema otvorena tema a nemogu... malo frustrirajuce...

Nazad
Vrh